Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · CAMPIONATS

CAMPIONAT DE CATALUNYA DE PODENCS EIVISSENCS 2013Federació Catalana de Caça 16/09/2013
Arbeca, Lleida. Diumenge 15 de setembre de 2013

A la tornada de les vacances, a principis de setembre, sempre tenim una cita amb els podencs eivissencs. Aquest any, el Campionat Autonòmic d’aquesta raça va celebrar-se el passat diumenge dia 15 a Arbeca, Lleida.

Tots els assistents han qualificat amb un excel·lent aquest campionat pel nivell de la competició, el públic i l’organització del dia. Cal destacar la gran quantitat de conills que hi havia als camps, que han propiciat una gran competició. A més a més, la disposició dels gossos participants en gàbies abans i després de la competició, ha estat un bon al·licient pel públic que ha pogut acostar-s’hi i admirar-los.      

El guanyador d’aquest Campionat 2013 ha estat Alberto Cid Albe amb 182 punts, seguit de la puntuació de 152 d’Alfredo Solanes Martínez i en tercera posició Roman Sancho Fibla amb 147 punts.

Des de la Federació Catalana de Caça volem donar les gràcies a l’Ajuntament de la Vila d’Arbeca, al seu Tècnic de Medi Ambient, Xavier Torres, a la Societat de Caçadors d’Arbeca i a la Representació Territorial de Caça de Lleida per la seva magnífica col·laboració. I per últim, valorar l’encert de la instal·lació dels tancats per exposar els gossos i així acostar-los al públic.

El següent pas és trobar-nos al Campionat d’Espanya de Podencs Eivissencs que es celebrarà a Vilanova d’Alcolea, a Castelló, aquest novembre (la data exacta està per determinar).

ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar