Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · CAMPIONATS

JA TENIM PODI A LA PROVA DE PETITES AUSEls guanyadors de la prova de Petites Aus 2017

Fernando Alvarez, primer classificat de Petites Aus 2017

Roger Camprubí, segon classificat de Petites Aus 2017

Cristian Gonzalez, tercer classificat de Petites Aus 2017

Fernando Alvarez, campió de Petites Aus va endur-se l´emissor de Tinyloc

Ivan Espejo, campió de Sky Trial va endur-se l´emissor d´Ayama

31/10/2017
Aquest cap dissabte va celebrar-se al Vallès la prova de Petites Aus que no va poder fer-se el cap de setmana passat en el marc del Campionat de Catalunya de Falconeria per problemes imprevistos.

La prova, malgrat el canvi de data, va poder comptar amb pràcticament la totalitat dels 10 inscrits en un inici, només un dels participants va fallar. A les 8:00 del matí s’iniciava la prova sense retards ni incidències i a les 11:00 del matí ja hi havia classificació.

 

El dia va ser magnífic per aconseguir un bon vol de les aus, sense vent i sense boira que pogués dificultar gaudir de l’espectacle. Les preses van tenir també un bon comportament i van afavorir les bones actuacions de les aus participants.

 

Fernando Álvarez Cheira amb Juanita va ser el campió de la prova, seguit per Roger Camprubí  (campió de Catalunya 2016) i Sicra que van aconseguir la plata i Cristian González i Dreik que va quedar-se amb el bronze.

 

Un cop es va comptar amb el nom del campió de la prova de Petites Aus, es va poder realitzar el sorteig dels emissors que Ayama i Tinyloc donen generosament cada any, entre els quatre guanyadors de les quatre modalitats (Sky Trial, Baix vol amb Astors, Baix vol amb Harris i Petites Aus). 

 

L’emissor Ares d’Ayama va ser per a Ivan Espejo, campió de Sky Trial i l’emissor de Tinyloc F22 433-434 MHz va recaure en Fernando Álvarez, campió de Petites Aus. Tots dos podran dirigir-se a les respectives empreses per adquirir-lo els propers dies.

 

Per acabar, es va celebrar un esmorzar de germanor amb tots els assistents.

 

Aprofitem per adjuntar, ara que ja les tenim totes, les classificacions generals de totes les modalitats.Classificacions generals Campionat Catalunya de Falconeria 2017
ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar