Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS

LA FEDERACIÓ CATALANA DE CAÇA SORTEJA 7 PERMISOS SELECTIUS DE CABRA PER JOVESLa Federació Catalana de Caça sorteja 7 permisos selectius de cabra per joves

27/10/2017
L’objectiu és facilitar l’accés dels joves a la caça major amb preus més assequibles

La Junta de la Federació Catalana de Caça té entre les seves prioritats, fomentar el relleu generacional dels caçadors. I des de que va començar el seu mandat està procurant per tots els mitjans al seu abast, promocionar la caça entre els joves i facilitar-los l’accés a la pràctica de la caça, especialment la major.

 

Amb aquest objectiu en ment, i amb la inestimable col·laboració de la Direcció General d’Ecosistemes forestals i Gestió del Medi, s’ha valorat i discutit poder fer ús d’alguns permisos per acostament a preus més assequibles que els habituals. Creiem que oferir aquesta oportunitat, donat que el cost econòmic és una de les principals barreres a les quals s’enfronten els més joves, pot ajudar a crear afició, adquirir experiència i assolir destresa i coneixements.

 

Per tot això, convoquem per dimarts 7 de novembre a les 16:00 hores un sorteig de 7 permisos selectius de cabra hispànica mascle (fins a 4-5 anys) per a joves federats de fins a 21 anys. El sorteig es farà a l’oficina de la Federació Catalana de Caça (Rambla Guipúscoa, 23-25 3r C Barcelona) i serà públic, tots/es aquells/es que vulguin i/o puguin poden venir a presenciar-lo.

 

Tan aviat com ens sigui possible, publicarem a la nostra pàgina web (www.federcat.com) i xarxes socials la llista d’agraciats i ens posarem en contacte amb ells per això cal assegurar-se de posar a la sol·licitud un telèfon i correu electrònic que funcionin bé i es consultin habitualment. 

 

Tenim previst també fer una batuda selectiva de daines per danys a la ZCC de Sort, Soriguera i Rialp, com ja es va fer l’any anterior. Seran 30 places i s’admetran participants per ordre d’entrada de la sol·licitud. De tota manera encara no tenim la data. Per no perdre-us cap d’aquestes oportunitats seguiu-nos a les xarxes socials i estigueu atents a la nostra pàgina web!

 

https://www.facebook.com/federcatca/

 

https://twitter.com/federcat

 

SI VOLEU PARTICIPAR AL SORTEIG OMPLIU I ENVIEU LA SOL·LICITUD SEGUINT L'ENLLAÇ QUE ADJUNTEM TOT SEGUIT.www.federcat.com/sorteig-casa-major-joves.php
ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar