Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS

ALTÍSSIMA PARTICIPACIÓ AL CAMPIONAT DE CATALUNYA DE FALCONERIAAltíssima participació al Campionat de Catalunya de Falconeria

Altíssima participació al Campionat de Catalunya de Falconeria

Altíssima participació al Campionat de Catalunya de Falconeria

Altíssima participació al Campionat de Catalunya de Falconeria

Altíssima participació al Campionat de Catalunya de Falconeria

Altíssima participació al Campionat de Catalunya de Falconeria

Altíssima participació al Campionat de Catalunya de Falconeria

Altíssima participació al Campionat de Catalunya de Falconeria

Altíssima participació al Campionat de Catalunya de Falconeria

Altíssima participació al Campionat de Catalunya de Falconeria

Altíssima participació al Campionat de Catalunya de Falconeria

23/10/2017
El volum de participants, que creix exponencialment any rere any (de 23 aus el 2012 a 57 aus el 2017), ha alentit el desenvolupament del campionat malgrat que enguany ja s’havien previst dos camps de vol

El Campionat de Catalunya de Falconeria no para de créixer. Enguany, ni més ni menys que 57 aus estaven apuntades per competir a Alguaire (Lleida); 15 falcons en Sky Trial; 12 Harris i 20 astors en baix vol i 10 inscripcions en la prova de petites aus. 

 

L’organització del campionat ja estava a Alguaire dissabte a la tarda, marcant els camps, senyalitzant el camí per als participants i revisant la documentació necessària. L’objectiu era tenir-ho tot llest per començar ben d’hora el diumenge i procurar que el campionat es desenvolupés amb agilitat. El campionat va començar puntualment amb la categoria de Sky Trial, que requereix molt espai i temps, i fins que no es van iniciar les dos categories de Baix Vol no es va poder dividir l’activitat en dos camps.

 

El vent tampoc va ajudar massa en algun moment del campionat, però en general podem dir que el temps va respectar la competició. La llàstima és que, a causa d’alguns problemes imprevistos, no es va poder celebrar la prova de Petites Aus que es farà properament.

 

Ivan Espejo, va imposar-se a la prova de Sky Trial amb White, seguit per dos habituals als podis, Salvador Núñez amb Chocolate i Rafa Pérez amb Kaiser.

 

En Harris, Cristian Cano repeteix per segon any consecutiu com a campió de Catalunya amb la Llança, seguit per Toni Portas amb Musara i Francisco Garrido amb Xixi.

 

En Astors, Daniel Cruz amb Avalon van aconseguir la primera posició, Jordi Gil amb Tous la segona i Daniel Illa amb Gamo la tercera.

 

Malgrat tot, cal fer una lectura positiva i és el gran volum de participants, especialment gent jove, que volen participar al Campionat i cal trobar la manera de gestionar l’elevat volum de participació i fomentar que segueixi creixent sense inconvenients.

 

Per això el Delegat de Falconeria, Dani Jiménez i la Federació Catalana de Caça ja estan buscant data per una reunió, el més aviat possible, on s’estudiïn les dificultats que hi ha hagut i poder marcar el protocol per l’any vinent, esperant tanta o més participació que en aquest.   

   

Ivan Espejo, Cristian Cano i Daniel Cruz queden convocats pel Campionat d’Espanya de Falconeria que es celebrarà a Osuna (Sevilla) del 7 al 10 de desembre i estarem atents al desenvolupament de la prova de Petites Aus i els seus resultats, per informar-ne.

 

No volem deixar passar l’oportunitat d’agrair la col·laboració i la feina de la Representació Territorial de Lleida, l’Ajuntament d’Alguaire, la Societat de Caçadors Sant Fausto d’Alguaire, l’Antonio Guitérrez per la seva tasca com a speaker, als quatre jutges (Alex, Jose, Dani i Nazario), les Societats de Falconers i en general a tothom qui va donar un cop de mà al llarg del campionat.

 

I també al Faisà d’or per aportar les perdius, Chiruca per col·laborar a equipar els nostres classificats pel Campionat d’Espanya, i Tinylock i Ayama per regalar un emissor cada un que queda pendent de sortejar entre els quatre campions, quan s’hagi fet la prova de petites aus.

 

Estem treballant en la classificació general, tan bon punt la tinguem completa la publicarem perquè tothom pugui consultar el seu resultat.

 


 

Altísima participación en el Campeonato de Cataluña de Cetrería

 

El volumen de participantes, que crece exponencialmente año tras año (de 23 aves en 2012 a 57 aves en 2017), ha ralentizado el desarrollo del campeonato a pesar de que este año ya se habían previsto dos campos de vuelo

 

El Campeonato de Cataluña de Cetrería no para de crecer. Este año, ni más ni menos que 57 aves estaban apuntadas para competir en Alguaire (Lleida); 15 halcones en Sky Trial; 12 Harris y 20 azores en Bajo Vuelo y 10 inscripciones en la prueba de Pequeñas Aves.

 

La organización del campeonato ya estaba en Alguaire el sábado por la tarde, marcando los campos, señalizando el camino para los participantes y revisando la documentación necesaria. El objetivo era tenerlo todo listo para empezar temprano el domingo y procurar que el campeonato se desarrollara con agilidad. El campeonato empezó puntualmente con la categoría de Sky Trial, que requiere mucho espacio y tiempo y hasta que no se iniciaron las dos categorías de Bajo Vuelo no se pudo dividir la actividad en dos campos.

 

El viento tampoco ayudó demasiado en algunos momentos del Campeonato, pero en general podemos decir que el tiempo respetó la competición. La lastima es que, a causa de algunos problemas imprevistos, no se pudo celebrar la prueba de Pequeñas Aves que se celebrará próximamente.

 

Ivan Espejo, se impuso en la prueba de Sky Trial con White, seguido por dos habituales de los podios, Salvador Núñez con Chocolate y Rafa Pérez con Kaiser.

 

En Harris, Cristian Cano repite por segundo año consecutivo como campeón de Cataluña con Llança, seguido por Toni Portas con Musara y Francisco Garrido con Xixi.

 

En Azores, Daniel Cruz con Avalon consiguió la primera posición, Jordi Gil con Tous la segunda y Daniel Illa con Gamo la tercera.

 

A pesar de todo, hay que hacer una lectura positiva y es el gran volumen de participantes, especialmente gente joven, que quieren participar en el Campeonato y hace falta encontrar la manera de gestionar el elevado volumen de participación y fomentar que siga creciendo sin inconvenientes.

 

Por eso el Delegado de Cetrería, Dani Jiménez y la Federación Catalana de Caza ya están buscando fecha para una reunión, lo antes posible, dónde se evalúen las dificultades que ha habido y poder marcar el protocolo para el año que viene, esperando tanta o más participación que en este. 

     

Ivan Espejo, Cristian Cano y Daniel Cruz quedan convocados para el Campeonato de España de Cetrería que se celebrara en Osuna (Sevilla) del 7 al 10 de diciembre y estaremos atentos al desarrollo de la prueba de Pequeñas Aves y sus resultados para informar.

 

No queremos dejar pasar la oportunidad de agradecer la colaboración y el trabajo de la Representación Territorial de Lleida, el Ayuntamiento de Alguaire, la Sociedad de Cazadores Sant Fausto de Alguaire, Antonio Guitérrez por su trabajo como speaker, a los cuatro jueces (Alex, Jose, Dani y Nazario), las Sociedades de Cetreros y en general a todo el mundo que echó una mano a lo largo del Campeonato.

 

Y también a la Granja Cinegética Faisà d’or por aportar las perdices, Chiruca por colaborar a equipar nuestros clasificados para el Campeonato de España, y Tinylock y Ayama por regalar, un año más, un emisor cada uno que queda pendiente sortear entre los cuatro campeones, cuando se haya hecho la prueba de Pequeñas Aves.

 

Estamos trabajando en la clasificación general, tan pronto como la tengamos completa la publicaremos para que todo el mundo pueda consultar su resultado.

 

ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar