Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · OCELLAIRES

REUNIÓ POSITIVA AMB EL COL·LECTIU OCELLAIREReunió positiva amb el col·lectiu ocellaire

Reunió positiva amb el col·lectiu ocellaire

Assistents a la reunió ocellaire de dissabte 21 d´octubre de 2017

D´esquerra a dreta; Josep Vilalta, Oscar Beltran, Jose Maria Mancheño, Sergio Sanchez, Mariano Mate, Joaquin Zarzoso i Josep Puigpinós

23/10/2017
Es va comptar amb la presència de Jose Maria Mancheño, president de la Plataforma en Defensa del Silvestrismo i Oscar Beltran el gerent de l’entitat, que van explicar la feina que s’està portant a terme en defensa de l’activitat ocellaire

El passat dissabte al matí, la Federació Catalana de Caça va celebrar una reunió al Consell Català de l’Esport (Esplugues de Llobregat) amb el col·lectiu ocellaire per mantenir informats als federats de les actuacions que s’han fet i s’estan fent en el marc de la Plataforma en defensa del Silvestrismo.

 

La reunió va seguir el següent ordre del dia:

 

  • Actuacions realitzades, en general, des de la signatura del contracte amb el despatx d’advocats Cremades & Calvo Sotelo i la creació de la “Plataforma por el silvestrismo”.
  • Actuacions concretes realitzades per Catalunya.
  • Situació actual en relació al procediment de infracció obert per la Comissió Europea.
  • Futur de l’activitat.

 

Tots els ocellaires federats estaven convidats a participar a la reunió, on van assistir-hi Jose Maria Mancheño, president de la Plataforma en defensa del Silvestrismo i Oscar Beltrán gerent de la Plataforma, als quals volem agrair especialment el seu desplaçament fins a Esplugues per explicar de primera mà al col·lectiu ocellaire català les actuacions que la Plataforma por el Silvestrismo porta a terme des de finals de 2015.

 

Els ocellaires federats van valorar molt positivament aquestes actuacions i van avalar que la Federació Catalana de Caça seguís dins la Plataforma per defensar units el futur de l’activitat amb ocells fringíl·lids.

 

A la reunió, que va durar unes tres hores, Sergio Sánchez, president de la FCC, Josep Puigpinós, vicepresident de la FCC, Joaquín Zarzoso, president de la R.T. de Barcelona, Mariano Mate, delegat ocellaire de la FCC i Josep Vilalta, delegat ocellaire d’Osona-Girona, van mostrar el seu recolzament al col·lectiu i la intenció de seguir lluitant amb tots els mitjans disponibles pels concursos de cant.

 

La Federació Catalana de Caça va convidar als senyors Ferran Miralles, Director General de Polítiques Ambientals i Medi Natural, i Ricard Casanovas, cap del Servei de Fauna i Flora de la Generalitat de Catalunya per tal d’escoltar la seves explicacions sobre la situació actual, especialment a nivell administratiu, però cap dels dos va poder assistir a la reunió.

 

Finalment, volem agrair molt sincerament a tots els ocellaires que van venir la seva presència i el seu suport i esperem que puguin transmetre les explicacions que es van donar a la reunió a aquells federats que no van poder ser-hi.

 


 

Reunión positiva con el colectivo ocellaire

 

Se contó con la presencia de Jose Maria Mancheño, presidente de la Plataforma en Defensa del Silvestrismo y Oscar Beltran el gerente de la entidad, que explicaron el trabajo que se está haciendo en defensa de la actividad ocellaire

 

El pasado sábado por la mañana, la Federación Catalana de Caza celebró una reunión en el Consell Català de l’Esport (Esplugues de Llobregat) con el colectivo ocellaire para mantener informados a los federados de las actuaciones que se han hecho y se están haciendo en el marco de la Plataforma en defensa del Silvestrismo.

 

La reunión siguió el siguiente orden del día:

 

  • Actuaciones realizadas, en general, desde la signatura del contrato con el despacho de abogados Cremades & Calvo Sotelo y la creación de la “Plataforma por el silvestrismo”.
  • Actuaciones concretas realizadas para Cataluña.
  • Situación actual en relación al procedimiento de infracción abierto por la Comisión Europea.
  • Futuro de la actividad.

 

Todos los ocellaires federados estaban invitados a participar en la reunión, dónde asistieron Jose Maria Mancheño, presidente de la Plataforma en defensa del Silvestrismo y Oscar Beltrán gerente de la Plataforma, a los cuales queremos agradecer especialmente su desplazamiento hasta Esplugues para explicar de primera mano al colectivo ocellaire catalán las actuaciones que la Plataforma por el Silvestrismo lleva a cabo desde finales de 2015.

 

Los ocellaires federados valoraron muy positivamente estas actuaciones y avalaron que la Federación Catalana de Caza siguiera dentro de la Plataforma para defender unidos el futuro de la actividad con pájaros fringílidos.

 

En la reunión, que duró unas tres horas, Sergio Sánchez, presidente de la FCC, Josep Puigpinós, vicepresidente de la FCC, Joaquín Zarzoso, presidente de la R.T. de Barcelona, Mariano Mate, delegado ocellaire de la FCC y Josep Vilalta, delegado ocellaire de Osona-Girona, mostraron su apoyo al colectivo y la intención de seguir luchando con todos los medios disponibles para mantener vivos los concursos de canto.

 

La Federación Catalana de Caza invitó a los señores Ferran Miralles, Director General de Políticas Ambientales y Medio Natural, y Ricard Casanovas, jefe del Servicio de Fauna y Flora de la Generalitat de Catalunya para escuchar sus explicaciones sobre la situación actual, especialmente a nivel administrativo, pero ninguno pudo asistir a la reunión.

 

Finalmente, queremos agradecer muy sinceramente a todos los ocellaires que vinieron su presencia y su apoyo y esperamos que nos ayuden a transmitir las explicaciones que si dieron en la reunión a aquellos federados que no pudieron estar.  www.sialsilvestrismo.com/
ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar