Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · PREMSA

LA FEDERACIÓ CATALANA DE CAÇA COL·LABORARÀ AMB LA MARCA DE REFERÈNCIA I CONFIANÇA CHIRUCALa Federació Catalana de Caça col·laborarà amb la marca de referència i confiança Chiruca

La Federació Catalana de Caça col·laborarà amb la marca de referència i confiança Chiruca

19/10/2017
La Federació Catalana de Caça segueix treballant per trobar col·laboradors de qualitat i establir acords que repercuteixin positivament en els/les caçadors/es federats/des.

Chiruca és una marca registrada de Calzados Fal S.A., empresa fundada al 1965 a Arnedo (La Rioja) i líder en fabricació i comercialització de calçat a nivell internacional.

 

Es reconeix a tot el món per ser una marca de prestigi i de qualitat i també per la seva decidida aposta per la investigació i la tecnologia. Tots els seus productes són confeccionats amb els materials més avançats, innovadors i efectius per l’activitat a l’aire lliure i fabriquen tan calçat com tèxtil específic per la pràctica de la caça.

 

La Federació Catalana de Caça està molt satisfeta per poder establir una col·laboració amb una marca que busca el màxim confort dels que gaudeixen a la natura i que representa la màxima qualitat al sector.

 

En la pràctica de la caça, no podem oblidar la importància de la seguretat i la preparació. L’ús de roba i materials adequats faciliten la nostra activitat i ens protegeixen mentre gaudim, siguin quines siguin les condicions que ens trobem.

  

Per això, la Federació Catalana de Caça adquirirà pròximament material Chiruca per equipar als nostres competidors i ajudar-los a arribar el més lluny possible.

 

Podeu esbrinar vosaltres mateixos/es més coses sobre la marca i seguir les seves novetats a:

 

https://www.facebook.com/ElCotoAbierto/

https://www.instagram.com/cotoabierto/

https://www.youtube.com/channel/UC6XFGcQ4oiXYQiJ2KVsYycg 

 


 

La Federación Catalana de Caza colaborará con la marca de referencia y confianza Chiruca

 

La Federación Catalana de Caza sigue trabajando para encontrar colaboradores de calidad y establecer acuerdos que repercutan positivamente en los cazadores/as federados/as.    

 

Chiruca es una marca registrada de Calzados Fal S.A., empresa fundada en 1965 en Arnedo (La Rioja) y líder en fabricación y comercialización de calzados a nivel internacional.

 

Se reconoce en todo el mundo por ser una marca de prestigio y de calidad y también por su decidida apuesta por la investigación y la tecnología. Todos sus productos son confeccionados con los materiales más avanzados, innovadores y efectivos para la actividad al aire libre y fabrican tanto calzado como textil específico para la práctica de la caza.

 

La Federación Catalana de Caza está muy satisfecha de poder establecer una colaboración con una marca que busca el máximo confort de los que disfrutan en la naturaleza y que representa la máxima calidad en el sector.

 

En la práctica de la caza, no podemos olvidar la importancia de la seguridad y la preparación. El uso de las ropas y materiales adecuados facilitan nuestra actividad y nos protegen mientras disfrutamos, sean cuales sean las condiciones que nos encontremos.   

 

Por eso, la Federación Catalana de Caza adquirirá próximamente material Chiruca para equipar a nuestros competidores y ayudarles a llegar a lo más alto.

 

Podéis averiguar vosotros/as mismos/as más cosas sobre la marca y seguir sus novedades en:

 

https://www.facebook.com/ElCotoAbierto/

https://www.instagram.com/cotoabierto/

https://www.youtube.com/channel/UC6XFGcQ4oiXYQiJ2KVsYycg

ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar