Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · PREMSA

OBERTA LA VEDA AMB AUTORITZACIÓ PRÈVIA PER CAÇAR LA POLLA D’AIGUAOberta la veda amb autorització prèvia per caçar la polla d’aigua

09/10/2017

Ja s’ha obert la veda. Els caçadors ebrencs van inaugurar ahir oficialment la temporada de caça menor, que s’allargarà fins al febrer. En els darrers anys, l’inici es viu amb polèmica al Delta de l’Ebre amb les aus aquàtiques i, especialment, la polla d’aigua. Enguany, el Departament de Territori i Sostenibilitat n’ha autoritzat la caça, excepcionalment, el 24 de setembre i des de l’1 al 7 d’octubre, sense arma. La captura amb armes de foc es pot realitzar des d’ahir i fins al diumenge 26 de novembre. Pel que fa als topalls, la resolució dicta que el nombre màxim de captures de polles d’aigua autoritzat per caçador i dia és de 30 exemplars des de l’1 d’octubre fins al 15 de novembre i de 10 exemplars des del 16 de novembre fins al 26.

Des de la Generalitat recorden que la polla d’aigua no està catalogada com a espècie cinegètica i és per aquest motiu que es necessita cada any una autorització especial per poder-se caçar.

En aquest cas, es tracta “d’una autorització excepcional per evitar danys a l’agricultura”. Avalada per estudis, la Federació de les Terres de l’Ebre busca que l’espècie sigui catalogada com a cinegètica.

ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar