Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · CAMPIONATS

CAMPIONAT OCELLAIRE DE CATALUNYA 2013Federació Catalana de Caça 27/05/2013
Ripoll, Girona. Diumenge 26 de maig de 2013

El passat diumenge 26 de maig va celebrar-se la 43a edició del Campionat Ocellaire de Catalunya a la vila de Ripoll, designada Capital de la Cultura Catalana 2013

El certamen va tenir lloc al Pavelló Municipal d’Esports de Ripoll, amb l’assistència de més de 500 persones de totes les Representacions Territorials de Catalunya, que van reunir 123 pinsans, 149 passerells, 176 verdums i 150 caderneres.

Abans del concurs de cant d’ocells, que va començar a les 9:00 del matí, va ser el moment dels parlaments. El primer a parlar va ser l’alcalde de Ripoll, el Sr. Jordi Munell, que es va comprometre a fer les gestions necessàries per donar suport al col·lectiu ocellaire davant de qualsevol organisme oficial. El van seguir el Sr. Paco Piera, president de la Federació Catalana de Caça, el Sr. Carles Dilmé, president de la Representació Territorial de Girona i el Sr. Josep Manel Jiménez, president de la Societat Ocellaire “La Cadernera” de Ripoll.

Després del concurs, es va procedir a l’entrega de premis. L’acte va comptar amb la presència del delegat del Govern de la Generalitat a Girona, el Sr. Eudald Casadesús, el Sr. Miquel Rovira, president del Consell Comarcal del Ripollès, el Sr. Ramon Santanach, Regidor de Cultura i Educació de Ripoll, el Sr. Narcís Sanchez, vicepresident de la Federació Catalana de Caça i com no podia ser d’una altra manera, el Sr. Mariano Mate, delegat ocellaire de la Federació Catalana de Caça, que en tot moment va vetllar pel bon funcionament del concurs.      

Va ser un honor comptar amb l’assistència d’aquestes personalitats i aprofitant la seva presència al certamen, no es va deixar passar l’ocasió de fer-los saber la delicada situació que està vivint el col·lectiu ocellaire, problemàtica de la qual van prendre nota.   

L’acte es va desenvolupar amb tota normalitat i seguint el protocol. La vila de Ripoll, Capital de la Cultura Catalana d’enguany, va ser una digna amfitriona del certamen abraçant un concurs català de llarga tradició.

ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar