Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · PREMSA

MASDENVERGE CELEBRA AVUI LA SEGONA I ÚLTIMA JORNADA DE LA FIRA DEL CAÇADORMasdenverge celebra avui la segona i última jornada de la Fira del Caçador

01/10/2017

El municipi de Masdenverge, al Montsià, celebra avui la segona i últimajornada de la Fira del Caçador, que enguany arriba ala seva desena edició.

La jornada comença a les 8.30 hores amb una demostració de gossos de raça Ca Eivissenc per experts de les Terres de l’Ebre i continua al llarg del matí amb tres exhibicions canines més, a l’àrea del barranc de la Galera i al camp de futbol. Ales 12.45 hores és el torn de la degustació de cuina de caça, guisat de conill, al preu simbòlic d’un euro.

El recinte tancarà portes a les 14 i obrirà portes a les 16.30 hores. A partir de les 17 hores serà el torn d’una demostració d’aplicacions de camuflatge a càrrec de l’artesana Nanda Aixendri, a continuació una mostra de bellesa canina a càrrec de Tamara Cid i una tirada amb carabina d’aire comprimit. Els actes finalitzaran amb una exhibició de balls de country, una exhibició de falconeria, un homenatge als expositors i un taller de bombolles de sabó. El recinte tancarà portes a les 21 hores.

Durant el cap de setmana s’ofereix una mostra avícola, una mostra fotogràfica i una d’audiovi- sual, entre d’altres.

ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar