Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA

MASDENVERGE CELEBRA AQUEST CAP DE SETMANA LA 10A FIRA DEL CAÇADORMasdenverge celebra aquest cap de setmana la 10a Fira del Caçador

28/09/2017
S’han organitzat activitats paral·leles com degustacions gastronòmiques de cuina de caça

Masdenverge viu aquest cap de setmana una de les cites destacades del seu calendari. I és que la població del Montsià celebra la 10a edició de la Fira del Caçador. En ella, s’hi podran veure les novetats del sector i a més, es podrà gaudir d’activitats paral·leles durant els dos dies entre les quals destaquen les degustacions gastronòmiques de cuina de caça, com el tast de guisat de senglar i el tas de conill i la sisena edició dels esmorzars i dinars dels caçadors, en els quals diversos establiments del municipi han creat menús i plats especials inspirats en la cuina elaborada amb productes de caça.


La fira també té espai per a les demostracions i les exhibicions. Així doncs, dissabte i diumenge es farà l’exhibició i mostra de bellesa canina, a dos quarts de 6 de la tarda, i l’exhibició de falconeria a càrrec d’Aitor Moya, del Centre de l’Aire, a dos quarts de 7 de la tarda. El diumenge al matí se succeiran diverses exhibicions com per exemple la d’obediència en gossos de caça i domèstics, l‘exhibició de gossos de mostra Sant Hubert i l’exhibició d’ensinistrament d’obediència i defensa canina.

ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar