Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · PREMSA

AGRICULTURA LICITA L’ADQUISICIÓ DE 450 ARMILLES ANTIBALES PER ALS AGENTS RURALSAgricultura licita l’adquisició de 450 armilles antibales per als Agents Rurals

24/09/2017

El Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya ha publicat la licitació per contractar l’entrega d’armilles antibales al cos dels Agents Rurals. Aquest material s’emmarca dins les mesures de seguretat promeses per la conselleria d’Agricultura arran de la mort a trets de dos rurals el gener passat a Aspa, a mans d’un caçador. Segons l’anunci, Agricultura licita el contracte per adquirir quatre-centes cinquanta armilles interiors antibales i trenta-sis portaplaques balístiques i plaques rígides. El pressupost total del contracte és de 252.430 euros, amb l’IVA inclòs, i l’entrega del material hauria de fer-se com a màxim dos mesos després de la firma del contracte amb l’empresa subministradora.

Així mateix, Agricultura va assenyalar a començaments d’aquest mes que, abans que acabi l’any, preveu que ja disposarà de l’autorització que ha d’emetre la Guàrdia Civil perquè els Rurals puguin portar defenses extensibles. La distribució d’aquests elements de seguretat està acompanyada d’un curs de formació de cinc dies que ja s’ha començat a celebrar a l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya. També es modificaran les inspeccions de caça perquè, per exemple, el caçador deixi l’arma a terra.

ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar