Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS

EL GOVERN INICIA LA TRAMITACIÓ DEL DECRET QUE REGULARÀ L´ÚS D´ARMES AL COS D´AGENTS RURALSEl Govern inicia la tramitació del decret que regularà l´ús d´armes al cos d´Agents Rurals

19/09/2017
En el procés de consulta pública perquè s‘hi puguin proposar aportacions i esmenes

El Govern ha donat llum verda a la consulta pública prèvia a l’elaboració d’un projecte de decret per aprovar el reglament d’armes del Cos d’Agents Rurals. Aquest reglament té per objecte regular les armes, de foc o no, així com el seu ús, l’establiment de mesures de control, normes d’administració i mesures de seguretat necessàries que cal adoptar. Tot això per tal de garantir l’exercici de les funcions del cos amb seguretat, eficàcia i eficiència i d’acord amb la normativa vigent en matèria d’armes.    

 

L’objectiu principal de la tramitació del decret és desplegar el reglament previst a la disposició addicional quarta de la Llei 17/2003, de 4 de juliol, que fins aquesta legislatura no s’havia fet, de manera que reculli en un sol text el contingut de les disposicions que actualment regulen l’ús  de les armes per part del cos i desenvolupi disposicions que millorin la seguretat dels agents rurals.    

 

A partir de les properes setmanes, dins el procés de tramitació del decret, s’obrirà un procés participatiu de 15 dies al portal Participa.gencat.cat que servirà per recollir opinions i propostes en relació amb la regulació de l’ús de les armes al Cos d’Agents Rurals.    

 

Amb la futura norma es donarà compliment a ala moció 35/XI del Parlament de Catalunya i és un pas mes en el compromís del Govern per potenciar el cos d’agents Rurals com eina imprescindible en la funció de vigilància i control, de protecció i prevenció  integrals del medi ambient de la policia administrativa, especial i judicial.

ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar