Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · CURSOS I FORMACIÓ

JORNADA A TÀRREGA PER INCREMENTAR LA SEGURETAT DE LES BATUDES DE CAÇAJornada a Tàrrega per incrementar la seguretat de les batudes de caça

19/09/2017

En el marc de la Fira del Caçador, l’Escola Agrària de Tàrrega acollirà aquesta dissabte dia 23 una jornada tècnica sobre seguretat i normativa en les batudes de caça.

El president de la Societat de Caçadors de Tàrrega, Benjamí Sala, va reconèixer ahir que “hem tingut molts ensurts fent batudes ja que malgrat posar els cartells reglamentaris, la gent passa i és molt perillós” i va fer una crida a ciclistes i persones que passegen pel camp perquè assisteixin a la jornada.

La major part de les activitats de la Fira del Caçador tindran lloc diumenge entre les 8 i les 15 hores, al càmping municipal, amb un centenar d’expositors amb les últimes novetats en eines de caça, alimentació i articles artesans.

El programa inclourà, entre altres activitats de divulgació dels beneficis de la caça, una mostra de falconeria, demostracions aèries i exhibicions eqüestres i de gossos de defensa de la firma Borgescan.

L’alcaldessa, Rosa Maria Perelló, va assegurar que aquest “és un esdeveniment important que forma part del calendari firal de la ciutat”.www.segre.com/noticies/comarques/2017/09/19/jornada_tarrega_per_incrementar_seguretat_les_batudes_caca_28404_1091.html
ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar