Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · PREMSA

EDUCACIÓ PEGAGÒGICA EN LA GESTIÓ DE LA FAUNA, PER LA FIRAGOSTEducació pegagògica en la gestió de la fauna, per la Firagost

28/07/2017
Jornada Tècnica. L’acte, organitzat per Unió de Pagesos (UP), es farà per la Firagost

Unió de Pagesos de l’Alt Camp ha organitzat una jornada tècnica dins de la Firagost, jornada que es farà al convent del Carme l’1 d’agost a partir de les 11 del matí.

El nom de la jornada serà Educació pedagògica en la gestió de la fauna.

En el marc de la construcció d’una nova llei de caça a Catalunya, Unió de Pagesos de l’Alt Camp proposa obrir un debat sobre el model de gestió de la fauna, en un moment com l’actual, d’encreuament de camins entre superpoblacions, conservacions, caça i observació de la fauna. El model i la pedagogia entre els diferents actors de la societat civil serà la peça clau per a una nova gestió encertada i acceptada per tots.

La jornada donarà el tret de sortida a les 11 del matí amb la presentació de la jornada a càrrec de Joan Caball, coordinador nacional d’UP, i moderada per David Bové, coordinador comarcal d’UP a l’Alt Camp. Seguidament Sofia Isus, professora de psicologia i treball social de la Universitat de Lleida, parlarà sobre Educació pedagògica en la gestió de la fauna.

Després, Guillermo Palomero, director de la Fundació Oso Pardo, parlarà sobre Punts de trobada entre organismes públics i la societat.

Antoni Mestres, tècnic del DARP de Tarragona, parlarà de la Situació dels danys de la fauna cinergètica a Catalunya. Pla de prevenció de danys.

Després de reflexions i preguntes es conclourà la jornada.

ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar