Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · PREMSA

DENUNCIEN QUATRE CAÇADORS FURTIUS DE PORC SENGLARDenuncien quatre caçadors furtius de porc senglar

27/07/2017
#federcatcontraelfurtivisme

Els Mossos d’Esquadra de la Unitat Regional de Medi Ambient de la Regió Policial de les Terres de l’Ebre han denunciat quatre homes, veïns de la Galera, per practicar la caça furtiva de porcs senglars en un barranc de la localitat del Godall.

Es fets van ocórrer la nit del passat 21 de juliol quan els agents, que es trobaven patrullant pels voltants de la localitat del Godall, van escoltar un tret d’arma llarga. Tot seguit els policies van veure un focus de llum que es movia per la zona.

Un cop es van apropar al lloc dels fets, els agents van localitzar un porc senglar mort, per la qual cosa van decidir esperar si algú anava a buscarlo. Finalment, els agents van interceptar quatre homes mentre descarregaven l’animal mort en un magatzem proper a la zona.

Els mossos van localitzar l’arma utilitzada i munició prohibida del calibre 12. La tècnica utilitzada per aquests caçadors furtius consisteix en col·locar enceball per als porcs senglars en un lloc concret i utilitzar gasoli per impregnar arbres o arbustos propers, donat que aquests animals es senten atrets per l’olor d’aquest combustible.

Els quatre caçadors van ser denunciats per caçar de nit amb arma de foc i ajut de llum artificial, caçar sense tenir permís a l’interior d’un vedat de caça, caçar amb munició no autoritzada i caçar utilitzant mitjans no autoritzats per atreure els animals, per la qual cosa s’enfronten a sancions administratives i períodes de suspensió de la llicència de caça.


M. P.

ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar