Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · CAMPIONATS

EL CAMPIONAT DE CATALUNYA DE RECORREGUTS DE CAÇA ES CELEBRA AMB ALTA PARTICIPACIÓ I ÈXIT ORGANITZATIUEl campionat de Catalunya de Recorreguts de Caça es celebra amb alta participació i èxit organitzatiu

El campionat de Catalunya de Recorreguts de Caça es celebra amb alta participació i èxit organitzatiu

El campionat de Catalunya de Recorreguts de Caça es celebra amb alta participació i èxit organitzatiu

El campionat de Catalunya de Recorreguts de Caça es celebra amb alta participació i èxit organitzatiu

El campionat de Catalunya de Recorreguts de Caça es celebra amb alta participació i èxit organitzatiu

El campionat de Catalunya de Recorreguts de Caça es celebra amb alta participació i èxit organitzatiu

El campionat de Catalunya de Recorreguts de Caça es celebra amb alta participació i èxit organitzatiu

El campionat de Catalunya de Recorreguts de Caça es celebra amb alta participació i èxit organitzatiu

10/07/2017
Ni més ni menys que 69 participants van competir al Campionat de Catalunya de Recorreguts de Caça aquest diumenge a les magnífiques instal·lacions del Club de Tir Los Pinos de Riba-roja d’Ebre. L’incombustible Angel Balleste va proclamar-se campió absolut

Podem parlar d’èxit rotund en la celebració del Campionat de Catalunya de Recorreguts de Caça d’aquest passat diumenge, 9 de juliol, a les meravelloses instal·lacions del Club de tir Los Pinos de Riba-roja d’Ebre.

 

L’incombustible Angel Ballesté va alçar-se de nou (ja va ser campió de Catalunya de Compak Sporting fa unes setmanes) com a campió absolut de la prova. Edgar Bosch, Xavi Ortiz i Samuel Luque completen el podi de la classificació general, i formaran l’equip de Catalunya al Campionat d’Espanya de finals de juliol.

 

Els altres noms del campionat, per categories, van ser els següents: el mateix Angel Ballesté va ser campió de 1a categoria, seguit per Edgar Bosch en la segona posició. Xavi Ortiz campió de 2a, seguit per Joaquim Periáñez i Xavier Rodríguez. Samuel Luque va ocupar la primera posició de la 3a categoria, amb Ramon Casanova a la segona i Francesc Calvet a la tercera. Joan Badia es va alçar amb la primera posició de la categoria de Veterans, seguit per Josep Moner i Francisco Rodríguez i finalment Amor Giménez va ser la primera de la categoria de Dames seguida per Marta Giménez.

 

No hi va haver cap incidència ni contratemps i una bona organització i planificació, juntament amb la bona disposició dels participants, va facilitar que a les 8:00 en punt del matí ja s’escoltessin els primers trets i s’acabés el campionat a les 15:00.

 

Va ser un dia de sol i calor, però gràcies a la pluja de la nit anterior, les primeres hores del matí van ser més agradables pels tiradors. L’absència de vent, tan positiva pels campionats de tir, va compensar la calor que va anar pujant a mesura que avançava el dia.

 

A l’entrega de premis es va comptar amb la presència del president de la Federació Catalana de Caça, Sergio Sánchez, el responsable de competicions de la FCC, Diego de la Torre i el responsable de competicions de la RT de les Terres de l’Ebre, Ramon Forne. El president de la RT de Terres de l’Ebre, Manolo Royo, que havia previst assistir-hi es va haver d’excusar per un compromís d’última hora. Angel Ballesté, com a campió absolut, es va endur el val per l’escopeta Benelli Semi-automàtica model Belmonte que se li entregarà a l’armeria més pròxima al seu domicili. Enhorabona!

 

Volem donar les gràcies a Dave per les seves ganes, la seva col·laboració i la gran acollida que va donar al Campionat de Catalunya, als jutges per la seva feina i dedicació impecable, a la Representació Territorial de les Terres de l’Ebre i al seu responsable de competicions, Ramon Forne per la seva inestimable ajuda i finalment, als participants, per la seva bona disposició i col·laboració, amb les quals van ajudar-nos a que el campionat sortís rodat.  

 

Tan aviat com disposem de la informació, publicarem la classificació completa.

 

Recordem a tots els que es vulguin apuntar al Campionat d’Espanya de Recorreguts de Caça, que tindrà lloc a A Coruña del 20 al 23 de juliol que s’afanyin a fer les inscripcions!

 


 

El campeonato de Catalunya de Recorridos de caza se celebra con alta participación y éxito organizativo

 

Ni más ni menos que 69 participantes compitieron en el Campeonato de Catalunya de Recorridos de Caza este domingo en las magníficas instalaciones del Club de Tiro Los Pinos de Riba-roja d’Ebre. El incombustible Angel Ballesté se proclamó campeón absoluto.

 

Podemos hablar de éxito rotundo en la celebración del Campeonato de Catalunya de Recorridos de Caza de este pasado domingo, 9 de julio, en las maravillosas instalaciones del Club de tiro Los Pinos de Riba-roja d’Ebre.

 

El incombustible Angel Ballesté se alzó de nuevo (ya fue campeón de Cataluña de Compak Sporting hace unas semanas) como campeón absoluto de la prueba. Edgar Bosch, Xavi Ortiz y Samuel Luque completan el podio de la clasificación general, y formaran el equipo de Cataluña en el Campeonato de España de finales de julio.

 

Los otros nombres del campeonato, por categorías, fueron los siguientes: el mismo Angel Ballesté fue el campeón de 1ª categoría, seguido por Edgar Bosch en la segunda posición. Xavi Ortiz campeón de 2ª, seguido por Joaquim Periáñez y Xavier Rodríguez. Samuel Luque ocupó la primer posición de la 3ª, con Ramon Casanova en segunda y Francesc Calvet en tercera. Joan Badia se alzó con el primer puesto en la categoría de Veteranos, seguido por Josep Moner y Francisco Rodríguez y finalmente Amor Giménez fue la primer de la categoría de Damas seguida por Marta Giménez.

 

No hubo ninguna incidencia ni contratiempo y una buena organización y planificación, junto con la buena disposición de los participantes, facilitó que a las 8:00 en punto de la mañana ya se escucharan los primeros disparos y se terminara el campeonato a las 15:00h.

 

Fue un día de sol y calor pero gracias a la lluvia de la noche anterior las primeras horas de la mañana fueron más agradables para los tiradores. La ausencia de viento, tan positiva en los campeonatos de tiro, compensó el calor que fue subiendo a medida que avanzaba el día.

 

En la entrega de premios se contó con la presencia del presidente de la Federación Catalana de Caza, Sergio Sánchez, el responsable de competiciones de la FCC, Diego de la Torre y el responsable de competiciones de la RT de las Terres de l’Ebre, Ramon Forne. El presidente de la RT de Terres de l’Ebre, Manolo Royo, que había previsto asistir tuvo que excusarse por un compromiso de última hora. Angel Ballesté, como campeón absoluto, se llevó el vale para la escopeta Benelli Semiautomática modelo Belmonte que se le entregará en la armería más próxima a su domicilio. Enhorabuena!

 

Queremos dar las gracias a Dave por sus ganas, su colaboración y la gran acogida que dio al Campeonato de Catalunya, a los jueces por su trabajo y su dedicación impecable, a la Representación Territorial de las Terres de l’Ebre y a su responsable de competiciones, Ramon Forne por su inestimable ayuda y finalmente, a los participantes, por su buena disposición y colaboración, con las cuales nos ayudaron a que el campeonato saliera rodado.

 

Tan pronto como dispongamos de la información, publicaremos la clasificación completa.

 

Recordamos a todos los que quieran apuntarse al Campeonato de España de Recorridos de Caza, que tendrá lugar en A Coruña del 20 al 23 de julio, que se den prisa en hacer las inscripciones!

 Classificació general Campionat de Catalunya de Recorreguts de Caça 2017
ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar