Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · CAMPIONATS

OBRIM INSCRIPCIONS PEL CAMPIONAT DE CATALUNYA DE RECORREGUTS DE CAÇA 2017Obrim inscripcions pel Campionat de Catalunya de Recorreguts de Caça 2017

Obrim inscripcions pel Campionat de Catalunya de Recorreguts de Caça 2017

16/06/2017
Enguany cal fer inscripció prèvia a la Federació Catalana de Caça i es farà el sorteig de les esquadres el divendres abans de la competició per agilitzar el campionat

S'acosta el Campionat de Catalunya de Recorreguts de Caça que es celebrarà el proper diumenge 9 de juliol al Camp de Tir Los Pinos de Riba-Roja d'Ebre i enguany hem incorporat una novetat.

Normalment les inscripcions es feien el mateix dia de la competició, al camp de tir, però aquest any caldrà fer una inscripció prèvia a la Federació Catalana de Caça. Amb aquesta mesura es pretén fer el sorteig de les esquadres entre els inscrits el divendres abans del campionat i arribar al camp amb la feina organitzativa feta per tal d'agilitizar el campionat i començar ben d'hora la tirada.

Adjuntem el full d'inscripció que només caldrà omplir degudament i enviar a la Federació Catalana de Caça a través de correu electrònic a info@federcat.com La data màxima per enviar la inscripció és el dijous 6 de juliol de 2017.
 

El sorteig de les esquadres es farà el divendres 7 de juliol de 2017 a les 10:00 del matí al despatx de la Federació Catalana de Caça (Rambla Guipúscoa, 23-25 3r C 08018 Barcelona), qui vulgui, hi podrà assistir.

 

Posteriorment es publicarà a la pàgina web (www.federcat.com) i xarxes socials (https://www.facebook.com/federcatca/ i https://twitter.com/federcat)  d’aquesta Federació per tal que tothom sàpiga l’ordre de tirada.


Al campionat hi haurà trofeus de la Federació Catalana de Caça, premis per categories i el campió absolut s'endurà una escopeta Benelli semi-automàtica model Belmonte!

Podeu consultar la pàgina web del camp de tir i el mapa a sota.


No hi falteu! Ja podeu fer les inscripcions!Full d´inscripció al Campionat de Catalunya de Recorreguts de Caça 2017


clayshooting.es/


Mapa LocalitzacióComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar