Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · PREMSA

UNS 300 PARTICIPANTS AL CAMPIONAT DE TIR AL PLAT COMPAK SPORTING A PORT AINÉUns 300 participants al Campionat de tir al plat Compak Sporting a Port Ainé

12/06/2017
Els organitzadors treballen amb l’objectiu d’acollir un campionat europeu o mundial en un termini de 5 anys

Les pistes d’esquí de Port Ainé acolliran del 16 al 18 de juny el 20è Campionat de tir al plat Compak Sporting, que preveu reunir uns 300 participants durant tot el cap de setmana.

 

La Diputació de Lleida ha acollit aquest dilluns la presentació del campionat, que se celebrarà a més de 2.000 metres d’alçada, un espai singular i poc habitual per aquest tipus de campionats.

 

L’acte ha comptat amb la participació del diputat Antoni Navinés; del vicepresident tercer de la Diputació i alcalde de Rialp, Gerard Sabarich; del president de la Societat de Caçadors esportius de Rialp Vall d’Àssua, Josep M. Ubach, i del delegat de Competicions de la Federació Catalana de Caça, Ignasi Albert.

 

El diputat Antoni Navinés ha destacat l’impuls econòmic que suposarà aquest esdeveniment esportiu per a Rialp i per la comarca.

 

Els participants procedeixen de tot l’estat espanyol i es calcula que entre tiradors, familiars i amics l’esdeveniment atraurà unes 1.500 persones.

 

El vicepresident tercer de la Diputació i alcalde de Rialp, Gerard Sabarich, ha explicat que es tracta d’un campionat molt rigorós i amb un clar respecte al medi natural que vol posar en valor els recursos patrimonials, culturals, mediambientals i esportius de la comarca del Pallars Sobirà.

 

Un dels objectius és poder organitzar un campionat d’àmbit europeu o mundial en un termini de cinc anys, segons ha anunciat el president de la Societat de Caçadors esportius de Rialp Vall d’Àssua, Josep M. Ubach.

 

El delegat de Competicions de la Federació Catalana de Caça, Ignasi Albert, ha explicat que aquesta és la segona vedada que se celebra aquest campionat a Port Ainé i que es tracta d’una modalitat respectuosa amb el medi ambient.

 

Per acollir al gran nombre de persones que es desplaçaran amb motiu del campionat, l’hotel de Port Ainé obrirà les seves portes aquets cap de setmana.www.diputaciolleida.cat/uns-300-participants-al-campionat-de-tir-al-plat-compak-sporting-a-port-aine/
ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar