Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · PREMSA

VEÏNS I VEÏNES DE MADREMANYA VAN PARTICIPAR VOLUNTÀRIAMENT EN LA JORNADA “NETEGEM EL NOSTRE ENTORN!’’Veïns i veïnes de Madremanya van participar voluntàriament en la jornada “Netegem el nostre entorn!’’

31/05/2017

El diumenge 21 de maig, cap a 25 veïns i veïnes de Madremanya van participar voluntàriament en la jornada Netegem el nostre entorn!, activitat programada dins la setmana europea de la prevenció de residus European Clean Up Day!


Aquesta ha sigut la primera vegada que l’Ajuntament de Madremanya, juntament amb la colla de caçadors del poble, ha programat aquest tipus d’activitat. Es van netejar unes deu hectàrees de bosc, centrades bàsicament en el paratge anomenat El Pla del Músic.


Durant tot el matí es van recollir unes dues tones i mitja de runa, unes quatre-centes ampolles de vidre, residus varis com ara televisors, una cuina, plàstics i ruscos d’una antiga explotació apícola, que es van trobar durant el recorregut.


Aquesta diada de neteja es va programar com una activitat familiar i la mainada va gaudir recollint i gestionant els residus que antigament s’abocaven als boscos. Tota la jornada, a part d’un caire lúdic, tenia una finalitat pedagògica de com volem el nostre entorn per a les futures generacions.

ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar