Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · CAMPIONATS

LA FEDERACIÓ CATALANA DE CAÇA INICIA TEMPORADA AMB EL CAMPIONAT OFICIAL OCELLAIRE DE CATALUNYA DE RESISTÈNCIA A MANLLEULa Federació Catalana de Caça inicia temporada amb el Campionat Oficial Ocellaire de Catalunya de Resistència a Manlleu

Pedro Barrera Campió de pinsans FOTO: Mireia Ramírez. Secretària de La Unió de Barcelona

Carlos Palma Campió de verdums FOTO: Mireia Ramírez. Secretària de La Unió de Barcelona

German Codina. Campió de passarells FOTO: Mireia Ramírez. Secretària de La Unió de Barcelona

Jesus Lago Campió de Caderneres. FOTO: Mireia Ramírez. Secretària de La Unió de Barcelona

Josep Capdevila. FOTO: Mireia Ramírez. Secretària de La Unió de Barcelona

Placa de reconeixment a Josep Capdevila FOTO: Mireia Ramírez. Secretària de La Unió de Barcelona

Foto de grup amb Josep Capdevila. FOTO: Mireia Ramírez. Secretària de La Unió de Barcelona

22/05/2017
Diumenge 21 de maig Manlleu va acollir 557 fringíl·lids que competien al Campionat Oficial Ocellaire de Catalunya de Resistència. Després de l’entrega de premis, es va distingir a l’ocellaire federat Josep Capdevila de la S.O. Manlleu actiu als 95 anys

El campionat va seguir l’horari establert amb l’apertura del pavelló La Salle a les 8 del matí i l’inici del campionat a les 9 hores. Es va comptar amb una gran participació, un total de 557 ocells fringíl·lids van competir per ser el millor de Catalunya en la seva espècie, dels quals 142 eren verdums, 162 caderneres, 111 pinsans i 142 passerells.

 

Al llarg del campionat, que es va desenvolupar amb tota normalitat, hi va haver xocolata, coca, fuet i vi a disposició dels participants i també servei de bar.

 

Cap a les 13:30 s’acabava el campionat i vora les 14 hores es feia entrega de premis als deu millors de cada ploma, i d’un premi d’honor a l’11è i 12è de cada espècie. 

 

Escrivim tot seguit la relació dels tres primers de cada ploma, però al document en PDF del final podran veure la classificació dels 12 primers de cada espècie.

 

Pinsans; 1r Pedro Barrera de Ripollet / 2n Moha de Torelló / 3r Joan Codina del Nido de Parets

 

Passerells; 1r German Codina de Torelló / 2n Ismael Barba de Sant Llorens / 3r Dani Muñoz de Manlleu

 

Verdums; 1r Carlos Palma de Parets / 2n Antonio Rondon de la Frontera / 3r José Mª Bautista de Llinars

 

Caderneres; 1r Jesús Lago de Parets / 2n Manuel Hidalgo de Ripollet / 3r Marcelo Barea de Manlleu.

 

Àlex Garrido i Serra, alcalde de Manlleu, Sergio Sánchez, president de la Federació Catalana de Caça, Joaquín Zarzoso president de la R.T. de la Federació Catalana de Caça a Barcelona, Mariano Mate, delegat ocellaire de la Federació Catalana de Caça i Josep Vilalta delegat ocellaire d’Osona-Girona van ser presents al Campionat i van fer entrega dels premis.

 

Enguany es va fer un reconeixement especial al senyor Josep Capdevila «Pepet», ocellaire federat en actiu de la Societat Ocellaire de Manlleu als seus 95 anys.

 

En aquestes últimes línies, volem agrair a totes aquelles persones que han col·laborat en l’organització del Campionat la seva implicació per fer-ho possible, i com no pot ser d’una altra manera, a tots els competidors per la seva participació.

 

També mereixen especial agraïment, l’Agrupació Esportiva Ocellaire de Manlleu per el seu compromís, treball i esforç en aconseguir un campionat amb tant èxit, així com també a l’Ajuntament i al Municipi de Manlleu, perquè aquest campionat fos possible.

 

El diumenge que ve, dia 28 de maig, recordem que hi ha el Campionat Oficial Ocellaire de Catalunya de la modalitat de Rapidesa a Dosrius. No us ho perdeu! 

 


 

La Federación Catalana de Caza inicia temporada con el Campeonato Oficial Ocellaire de Catalunya de Resistencia en Manlleu

 

El pasado domingo 21 de mayo Manlleu acogió un total de 557 pájaros fringílidos que competían en el Campeonato Oficial Ocellaire de Catalunya de Resistencia. Después de la entrega de premios, se distinguió al ocellaire federado Josep Capdevila de la Sociedad Ocellaire de Manlleu, activo a los 95 años.      

 

El campeonato siguió el horario establecido con la apertura del pabellón La Salle a las 8 de la mañana y el inicio del campeonato a las 9 horas. Se contó con una gran participación, un total de 557 pájaros fringílidos compitieron para ser el mejor de Catalunya en su especie, de los cuales 142 eren verderones, 162 jilgueros, 111 pinzones y 142 pardillos.

 

A lo largo del campeonato, que se desarrolló con toda normalidad, hubo chocolate, coca, fuet y vino a disposición de los participantes y también servicio de bar. 

 

Hacia las 13:30h. se terminaba el campeonato y cerca de las 14h. se hacia la entrega de premios a los diez mejores de cada pluma y de un premio de honor al 11º y 12º de cada especie. 

 

Escribimos seguidamente la relación de los tres primeros de cada pluma, pero en el documento en PDF del final podrán ver la clasificación de los 12 primeros de cada especie.

 

Pinzones; 1º Pedro Barrera de Ripollet / 2º Moha de Torelló / 3º Joan Codina del Nido de Parets

 

Pardillos; 1º German Codina de Torelló / 2º Ismael Barba de Sant Llorens / 3º Dani Muñoz de Manlleu

 

Verderones; 1º Carlos Palma de Parets / 2º Antonio Rondon de la Frontera / 3º José Mª Bautista de Llinars

 

Jilgueros; 1º Jesús Lago de Parets / 2º Manuel Hidalgo de Ripollet / 3º Marcelo Barea de Manlleu.

 

Àlex Garrido Serra, alcalde de Manlleu, Sergio Sánchez, presidente de la Federación Catalana de Caza, Joaquín Zarzoso presidente de la R.T. de la Federación Catalana de Caza en Barcelona, Mariano Mate, delegado ocellaire de la Federación Catalana de Caza y Josep Vilalta delegado ocellaire de Osona-Girona estuvieron presentes en el Campeonato e hicieron entrega de los premios.

 

Este año se hizo un reconocimiento especial al señor Josep Capdevila «Pepet», ocellaire federado en activo de la Sociedad Ocellaire de Manlleu a sus 95 años.

 

En estas últimas líneas, queremos agradecer especialmente a la Agrupació Esportiva Ocellaire de Manlleu su compromiso, trabajo y esfuerzo para conseguir un campeonato de éxito, así como al Ayuntamiento y municipio de Manlleu que lo han hecho posible con su estrecha colaboración. Además, no queremos olvidarnos de todos los competidores por su participación.

 

El domingo que viene, día 28 de mayo, recordamos que hay Campeonato Oficial Ocellaire de Catalunya de la modalidad de Rapidez en Dosrius. ¡No os lo perdáis! Classificació Campionat de Catalunya Oficial Ocellaire de Resistència 2017
ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar