Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA

EL COL·LECTIU DE CAÇADORS ES TROBA A LA 3A EDICIÓ DE GIROCAÇAEl col·lectiu de caçadors es troba a la 3a edició de Girocaça

16/05/2017
Caçadors d´arreu s´han trobat aquest cap de setmana a Santa Critstina d´Aro a la 3a edició de Girocaça, una fira per promocionar la cacera i netejar-ne la imatge, sovint negativa, que va associada a l´activitat.

Aquest era el 2n any que Girocaça se celebrava a Santa Cristina d'Aro, la primera es va fer a Roses però una ordenança municipal que prohibeix els espectacles amb animals van impedir que es repetís en aquest municipi altempordanès.

El col·lectiu caçador es va trobar de nou en aquesta fira i és que a Catalunya se'n celebren 6. En aquesta ocasió els estands eren majoritàriament gironins però també vinguts de les altres 3 províncies catalanes. El que més cridava l'atenció era l'espai dedicat als gossos, un company imprescindible per l'activitat de caça. Es va aprofitar la fira per fer una exposició monogràfica sobre la raça Grifó Blau de Gascunya.
 
 
En motiu de la fira també es va organitzar una trobada de caps de colla de caçadors que van al senglar. Van aprofitar per posar sorbe la taula la seva experiència, els seus neguits i la bona col·laboració entre colles per evitar la proliferació d'aquest animal que crea problemes als conreus i a la carretera.


costabravadigital.cat/index.php/santa-cristina-d-aro/309-actualitat-i/105469-el-col-lectiu-de-cacadors-es-troba-a-la-3a-edicio-de-girocaca
ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar