Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · PREMSA

LA FEDERACIÓ DE CAÇA QUEDA EN MANS D’UNA GESTORALa federació de caça queda en mans d’una gestora

06/05/2017
Convoquen eleccions per al 10 de juny i es preveuen, almenys, 2 candidatures. Per la dimissió de 9 dels 11 membres de la junta

La federació de caça de Lleida va passar ahir a estar dirigida per una gestora després que el president i vuit membres més de la junta directiva presentessin la dimissió per forçar unes noves eleccions. En l’assemblea general celebrada ahir es va fixar la data dels comicis, que tindran lloc el dia 10 de juny i esperen que hi participin els 208 presidents de les associacions que formen part de la federació. Es preveu que s’hi presentin, almenys, dos candidatures, una de formada pels membres que van dimitir i una altra d’afina als dos membres de la junta directiva que no van dimitir. Fonts de la federació van afirmar que se’n podria presentar una tercera.

L’ara expresident Jaume Teixidó va explicar ahir que la junta va dimitir per la incompatibilitat de càrrecs que ostentaven els dos membres que es van negar a dimitir. En aquest sentit, va afirmar que un d’ells és vicepresident de la federació a Lleida, tresorer de la catalana i va acceptar ser tresorer de l’espanyola, una decisió que segons ell no va comunicar a cap dels membres de la junta. Teixidó va assegurar que els va relegar a vocals i el 31 de març l’assemblea va acordar demanar-ne la dimissió.

“Totes les despeses van ser autoritzades pel president”

Els dos membres díscols de la junta, Josep Maria Ubach i Ignasi Albert, van rebutjar els arguments esgrimits fa uns dies pel president per reclamar el seu cessament, argumentant que havien incorregut en despeses excessives. A més de negar de ple qualsevol malversació, van destacar que totes les despeses “compten amb l’autorització del president”, per la qual cosa es van demanar com pot aquest exigir-los responsabilitats per actuacions que ell mateix ha aprovat. També van responsabilitzar del conflicte l’empleat que s’encarrega de tota la gestió administrativa, el secretari. Així, van assenyalar que és el que mou els fils de l’entitat i van criticar el seu contracte, assenyalant que té un sou “estratosfèric” en relació amb la seua jornada.

X. RODRÍGUEZ/J.M.A

ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar