Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA

SISENA TROBADA DE COLLES DEL SENGLAR, DISSABTE A FOLGUEROLESSisena trobada de colles del senglar, dissabte a Folgueroles

28/04/2017

Folgueroles acollirà aquest dissabte la 6a edició de la Trobada de colles del senglar d’Osona i rodalies, una iniciativa que s’ha consolidat com a punt de trobada del sector. En aquesta ocasió s’espera la presència de Montserrat Barniol, directora general de Forests; Ramon Lletjós, director dels Serveis Territorials d’Agricultura a la Catalunya Central; Jaume Torralba, cap d’Àrea Regional dels Agents Rurals a la Catalunya Central, i Joaquim Dalmau, cap de l’Àrea Bàsica dels Agents Rurals, amb qui durant el darrer any s’ha treballat conjuntament per elaborar el pla pilot de la comarca d’Osona per controlar i prevenir els danys que produeix la fauna salvatge cinegètica.


La trobada, organitzada per la Societat de Caçadors de Folgueroles (la colla del senglar de les Guilleries), amb la col·laboració d’altres colles del senglar de la comarca, començarà a les 9 del matí, i durant la jornada s’aniran desplegant les habituals proves monogràfiques de gossos porcellana i un altre de gossos anglofrancès i Bru del Jura. També hi haurà diferents exposicions de les mateixes colles de gossos de rastre, amb l’esperada presència de més de 500 exemplars; parades amb articles de caça i taxidèrmia, o un simulador virtual de caça-tir al senglar. La trobada finalitzarà amb un dinar de germanor per a tots els assistents, que hauran d’haver adquirit el tiquet prèviament.

ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar