Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA

JORNADA ´NOVA LLEI DE CAÇA´Primera sessió informativa sobre la futura llei de caça de Catalunya

19/04/2017
El president de la Federació Catalana de Caça, Sergio Sánchez, present avui a la primera Jornada de la nova llei de caça

El Pla de prevenció dels danys i els riscos originats per la fauna cinegètica preveu un seguit d’actuacions a realitzar emmarcades en tres eixos. El Pla s’articula en 19 actuacions estratègiques, que formen part de 3 eixos:

- Millores del Marc legal

- Coordinació i participació de l’administració i dels agents implicats

- Accions de millora de la gestió i la prevenció.

L'Actuació 1 correspon a l’Elaboració i tramitació en el Parlament d’una Llei de caça de Catalunya, actuació aprovada en el Parlament de Catalunya en l’Acció de Govern i inclosa en el Pla departamental del Departament d’Agricultura, Ramaderia i Pesca i Alimentació.

Abans d’iniciar la redacció de la l’Avantprojecte de Llei el Departament d'Agricultura vol fer partícips als diferents sectors per tal que es puguin aportar les consideracions que creguin oportunes, per tal que aquesta Llei pugui regular l’activitat cinegètica, controlar les poblacions de la fauna cinegètica, resolgui la problemàtica dels danys causats per les espècies cinegètiques i reflecteixi la comptabilització de l’activitat cinegètica amb els diferents usos del medi natural.

Amb aquests objectius, avui s'està celebrant la primera sessió sobre la futura Llei de caça a l’Edifici del Sucre de Vic. Com no podia ser d'un altra manera, el president de la Federació Catalana de Caça, Sergio Sánchez hi és present.

ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar