Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · PREMSA

DETINGUTS TRES FURTIUS QUE HAVIEN CAÇAT UN ISARD A CAMPRODONDetinguts tres furtius que havien caçat un isard a Camprodon

12/04/2017
#federcatcontraelfurtivisme

Els agents rurals van denunciar tres furtius que caçaven isards a la Vall de Camprodon. Quan els van atrapar, els tres homes ja havien abatut un animal i el duien amagat dins el compartiment del motor del tot terreny amb què es movien. Els agents rurals van interceptar el seu 4x4 aquest passat divendres a la zona de l’Abella, dins l’àrea privada de cacera que hi ha en aquesta part del Ripollès.


Quan els van escorcollar el vehicle van trobar un cabirol mort de forma il·legal en el compartiment del tot terreny. Els caçadors furtius també portaven un fusell amb mira telescòpica, binocles, munició i un matxet, entre altres.Els tres ja tenen al damunt una denúncia per furtivisme. Com que ja havien abatut l’animal, s’enfronten a una multa que es pot enfilar ins als 3.000 euros. Fonts d’Agricultura van airmar que els Agents Rurals lamenten que la llei de caça sigui «tan laxa» i van destacar que, si la llei fos més servera, aquest tipus d’accions no succeirien ni tampoc les tornarien a repetir aquest tipus de caçadors furtius.

 

E.B/ACNwww.diaridegirona.cat/comarques/2017/04/12/detinguts-tres-furtius-que-havien/840162.html
ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar