Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · OCELLAIRES

RECOLLIDA DE FIRMES EN DEFENSA DE LA PRÀCTICA OCELLAIRERecollida de firmes en defensa de la pràctica ocellaire

Recollida de firmes en defensa de la pràctica ocellaire

31/03/2017
Ens ajudeu?

Adjuntem el model de document que s’ha d’utilitzar per la recollida de firmes en recolzament de la pràctica ocellaire a Espanya.

 

Aquesta recollida de firmes s’està portant a terme des de SI al silvestrismo, la Plataforma en defensa del Silvestrismo de nivell estatal a la qual està adherida la Federació Catalana de Caça juntament amb 14 entitats més i que treballa per defensar la pràctica ocellaire a tot l’Estat.

 

Aquestes firmes es presentaran a la Ministra d’Agricultura y Pesca, Alimentació i Medi Ambient, com a representant del Govern Central.

 

Podeu imprimir el document i fer tantes fotocòpies com vulgueu per tal de recollir la màxima quantitat de firmes possible.

 

Pot firmar qualsevol persona major d’edat (no cal que sigui un/a ocellaire federat/a), que vulgui recolzar la pràctica ocellaire.

 

Els documents originals s’han de fer arribar a la Federació Catalana de Caça, a Rambla Guipúscoa, 23-25 3r C, 08018 Barcelona.

 

Moltes gràcies per la vostra col·laboració.

 


 

Adjuntamos el modelo de documento que hay que utilizar para la recogida de firmas en apoyo de la práctica silvestrista en España.

 

Esta recogida de firmas se está llevando a cabo desde SI al silvestrismo, la Plataforma en defensa del Silvestrismo de nivel estatal, en la que está adherida la Federación Catalana de Caza junto con otras 14 entidades más y que trabaja para defender la practica silvestrista en todo el Estado.

 

Estas firmas se presentaran a la Ministra de Agricultura y Pesca, Alimentación y Medio Ambiente, como representante del Gobierno Central.

 

Podéis imprimir el documento que adjuntamos y hacer tantas fotocopias como queráis para recoger la máxima cantidad de firmas posibles.

 

Puede firmar cualquier persona mayor de edad (no hace falta que sea un/a ocellaire federado/a), que quiera apoyar la practica silvestrista.

 

Los documentos originales se tienen que enviar a la Federación Catalana de Caza en Rambla Guipúzcoa, 23-25 3r C, 08018 Barcelona.

 

Muchas gracias por vuestra colaboración.Document per la recollida de firmes en defensa de la pràctica ocellaire


www.sialsilvestrismo.com/
ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar