Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · PREMSA

MONTSENY AMPLIA EL CENTRE DE RECEPCIÓ DE CAÇA DE SENGLARMontseny amplia el centre de recepció de caça de senglar

24/03/2017

El municipi de Montseny inaugura aquest divendres el primer centre de recepció de caça de senglar de les comarques de Barcelona, que ha estat finançat per la Diputació. El punt de recollida ocupa un espai annex a les dependències de l’escorxador municipal.


El centre rebrà els exemplars abatuts pels caçadors en l’àmbit del Parc Natural del Montseny, en què, oficialment, es capturen més de 2.000 senglars en la temporada de caça. La xifra augmenta any rere any, i supera, a vegades, el centenar de peces capturades en una sola jornada.


Actualment, fins a 14 colles de caçadors del senglar utilitzen les instal·lacions de l’escorxador municipal com a punt de recepció de les peces capturades, amb la finalitat de poder fer el control sanitari i facilitar la comercialització de la seva carn.


La nova línia de recepció es basa en les instal·lacions de l’actual escorxador, però amb una nova instal·lació d’aigua per a la neteja i depuració d’aigües, serveis per al personal, una nova escomesa elèctrica, una recepció pròpia i un túnel de fred també amb recepció separada.

ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar