Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · OCELLAIRES

DOS PORCS VIETNAMITES ES PASSEGEN PEL PARC DE SANT PERE I SANT PAUDos porcs vietnamites es passegen pel parc de Sant Pere i Sant Pau

Dos porcs vietnamites es passegen pel parc de Sant Pere i Sant Pau

06/03/2017
La plataforma Parc ´La Muntanyeta´ afirma que «no és el primer cop que aquests animals campen pel parc»

Dos porcs vietnamites campen lliurament pel parc de Sant Pere i Sant Pau. Així ho ha fet públic la Plataforma Parc 'La Muntanyeta' en el seu perfil de Facebook Salvem el parc Sant Pere i Sant Pau, on ha publicat una fotografia dels animals de l'espècie asiàtica vistos en aquest espai.


La plataforma afirma en la seva publicació a la xarxa social que «no és el primer cop que aquests animals campen pel parc». També expliquen que en altres llocs s'estan convertint «en una espècie invasora i d'expansió de malalties» i consideren que aquest «no és l'espai adequat per aquests animals sense cap control». La plataforma es mostra preocupada per una possible reacció violenta del adult en defensa de la cria i demana a les administracions que actuïn.


Cal recordar que, tal i com avançava Diari Més, la Federació de Caça de Tarragona i el cos d’Agents Rurals han iniciat l’elaboració d’un mapa on ubicar la presència dels porcs vietnamites i dels híbrids procedents d’encreuaments amb porc senglar. Els primers albiraments documentats els situen en zones de la Selva del Camp, Alforja, el Vendrell i l’extraradi de la ciutat de Tarragona. En els darrers dies, persones que passejaven per la zona del Llorito i la Budellera també van comprovar la presència d’híbrids i de l’espècie provinent d’Àsia.

ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar