Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS

LA FEDERACIÓ CATALANA DE CAÇA ES REUNEIX AMB EL SECRETARI GENERAL DE L’ESPORT, SENYOR GERARD MARTÍ FIGUERASLa Federació Catalana de Caça es reuneix amb el Secretari General de l’Esport, senyor Gerard Martí Figueras

Federació Catalana de Caça reunió amb el Secretari General de l´Esport

La Federació Catalana de Caça es reuneix amb el Secretari General de l’Esport, senyor Gerard Martí Figueras

La Federació Catalana de Caça es reuneix amb el Secretari General de l’Esport, senyor Gerard Martí Figueras

16/02/2017
El passat divendres 20 de gener, es van reunir al Consell Català de l’Esport, el Secretari General de l’Esport i la Federació Catalana de Caça per tal d’aclarir la situació confusa creada entorn als concursos oficials de cant d’ocells fringíl·lids.

El senyor Gerard Martí  Figueras, Secretari General de l’Esport, va reunir-se amb el President de la Federació Catalana de Caça, senyor Sergio Sánchez, el President de la Representació Territorial de la FCC a Barcelona, senyor Joaquin Zarzoso, el Delegat Ocellaire de la Federació, senyor Mariano Mate i l’assessora jurídica, senyora Montse Romeo, amb l’objectiu d’aclarir definitivament la confusió que regna entre el col·lectiu ocellaire.

Després de formular diverses preguntes al voltant de les competències per a l’organització de les competicions oficials de cant d’ocells fringíl·lids, el senyor Gerard Martí Figueras, ens va deixar definitivament clares aquestes qüestions i per tal de donar-li un caràcter oficial es va comprometre a fer-nos arribar un escrit del qual adjuntem còpia, per tal de donar-li la màxima difusió i amb la finalitat d’aclarir des del Consell Català de l’Esport, el reconeixement d’una sola Federació Esportiva per a cada modalitat o conjunt de disciplines, essent l’activitat ocellaire una d’elles, i puntualitzar que la Federació Catalana de Caça és l’única competent per reglamentar, tutelar, organitzar, gestionar i controlar les competicions esportives oficials de Catalunya. 

 

Davant d’això, es va afirmar al llarg de la reunió que l’única Federació que pot organitzar concursos oficials de cant d’ocells fringíl·lids és la Federació Catalana de Caça i, per tant, en el cas que una altra federació vulneri aquestes competències, que s’utilitzin documents de divulgació que puguin induir a error o confusió o publiqui l’organització de trobades sense fer constar el caràcter «No oficial» per emmascarar concursos oficials serà degudament denunciada i en el seu cas sancionada.  

 

Així mateix i a la vista de la normativa vigent, es va recordar que una de les condicions per poder tenir ocells fringíl·lids és la participació en concursos oficials de cant i ser soci d'una societat ocellaire federada a la FCC que figuri en el calendari oficial de concursos oficials de cant d’ocells fringíl·lids organitzat per la Federació Catalana de Caça.

 

Esperem haver clarificat definitivament els dubtes que s’havien generat. Per qualsevol consulta us podeu adreçar a la vostra Representació Territorial o al vostre Delegat Ocellaire.

 


 

La Federació Catalana de Caça se reúne con el Secretario General del Deporte, señor Gerard Martí Figueras

 

El pasado viernes 20 de enero, se reunieron en el Consell Català de l’Esport, el Secretario General del Deporte y la Federació Catalana de Caça para aclarar la situación confusa creada alrededor de los concursos oficiales de canto de pájaros fringílidos.        

 

El señor Gerard Martí  Figueras, Secretario General del Deporte, se reunió con el Presidente de la Federació Catalana de Caça, señor Sergio Sánchez, el Presidente de la Representación Territorial de la FCC en Barcelona, señor Joaquin Zarzoso, el Delegado Ocellaire de la Federación, señor Mariano Mate y la asesora jurídica, señora Montse Romeo, con el objetivo de aclarar definitivamente la confusión que reina entre el colectivo ocellaire.

Después de formular diversas preguntas sobre las competencias para la organización de las competiciones oficiales de canto de pájaros fringílidos, el señor Gerard Martí Figueras, dejó definitivamente claras estas cuestiones y para darle un carácter oficial se comprometió a hacernos llegar un escrito del cual adjuntamos copia, para darle la máxima difusión y con la finalidad de aclarar desde el Consell Català de l’Esport, el reconocimiento de una sola Federación Deportiva para cada modalidad o conjunto de disciplinas, siendo la actividad ocellaire una de ellas, y puntualizar que la Federació Catalana de Caça es la única competente para reglamentar, tutelar, organizar, gestionar y controlar las competiciones deportivas oficiales de Cataluña. 

 

Ante eso, se afirmó a lo largo de la reunión que la única Federación que puede organizar concursos oficiales de canto de pájaros fringílidos es la Federació Catalana de Caça y, por tanto, en el caso que otra federación vulnere estas competencias, que se utilicen documentos de divulgación que puedan inducir a error o confusión o publiquen la organización de encuentros sin hacer constar el carácter «No oficial» para enmascarar concursos oficiales será debidamente denunciada y en su caso sancionada.

 

Así mismo y a la vista de la normativa vigente, se recordó que una de las condiciones para poder tener pájaros fringílidos es la participación en concursos oficiales de canto y ser socio de una sociedad federada en la FCC que figure en el calendario oficial de concursos oficiales de canto de pájaros fringílidos organizado por la Federació Catalana de Caça.

 

Esperamos haber clarificado definitivamente las dudas que se habían generado. Para cualquier consulta os podéis dirigir a vuestra Representación Territorial o a vuestro Delegado Ocellaire.Carta del Secretari General de l´Esport, senyor Gerard M. Figueras en relació als concursos de cant ocellaires
ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar