Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · PREMSA

L’AUTOR DEL DOBLE CRIM D’ASPA NO TENIA EL PERMÍS PER CAÇAR AL VEDATL’autor del doble crim d’Aspa no tenia el permís per caçar al vedat

13/02/2017
Els companys ho hauran d’aclarir avui davant del jutge d’instrucció de Lleida

L’autor confés del doble crim d’Aspa (Segrià), Ismael Rodríguez, no va recollir la corresponent autorització per poder caçar en el vedat on van tenir lloc els fets el 21 de gener. L’advocat de les dues famílies de les víctimes, Pau Simarro, va manifestar ahir que “en llegir l’atestat queda palès, i ens sorprèn, que estava a la llista de persones que havien fet la reserva per caçar a Aspa i que arribat el dia no va pagar ni retirar el permís”. De fet, només el van obtenir alguns dels companys de cacera que es van desplaçar amb ell i que avui declararan per separat com a testimonis al jutjat d’instrucció número 4 de Lleida, que s’encarrega de la investigació, a partir de les 10.00 hores.


“És un enigma que hauran d’aclarir i pel qual els hi preguntarem”. Simarro va explicar que no tenir el permís de caça al vedat d’Aspa “és un irregularitat més” i va recordar que l’autor del crim també tenia caducada la llicència d’armes per fer servir l’escopeta amb la que va disparar als Agents Rurals. A més, Pau Simarro va manifestar que “hauran d’explicar perquè van trigar tant de temps a trucar als serveis d’emergència. Cal recordar van ser entre 30 i 45 minuts, tenint en compte que la trucada al 112 va tenir lloc a les 11:39 hores, mentre que els trets s’haurien produït abans de els 11.00 hores”.


ÓSCAR BUETAS

ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar