Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · PREMSA

L´AJUNTAMENT DE LLIMIANA NEGA HAVER COBRAT PER AUTORITZAR LA CAÇA D´ISARDS AL MONTSECL´Ajuntament de Llimiana nega haver cobrat per autoritzar la caça d´isards al Montsec

11/02/2017
Fonts municipals aclareixen que el coto de caça està llogat a una societat de caçadors

L'Ajuntament de Llimiana ha negat haver cobrat per autoritzar la caça d'isards al Montsec, tal i com ahir va denunciar l'entitat ecologista Ipcena, i ha aclarit que el coto de caça municipal està llogat a la Societat de Caçadors Sant del Bosc. La tinent d'alcalde i alcaldesa accidental, Maria José Pérez, ha declarat a aquest diari que "si Ipcena diu que l'Ajuntament de Llimiana ha cobrat per aquestes concessions, que ho demostri".


Les mateixes fonts van explicar que l'ajuntament es va limitar a notificar els permisos que va rebre d'Agricultura el passat mes d'octubre. La conselleria, segons revela Segre, va recordar que la concessió dels permisos, que va rebaixar a només dos, es va tramitar després d'aprovar un pla tècnic de gestió i que el nombre d'isards al Montsec arriba als cinquanta exemplars i no als vint que va citar Ipcena.

ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar