Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS

POSEM EN MARXA EL SEGON SORTEIG DE PERMISOS DE CAÇA MAJOR 2017Federació Catalana de Caça 10/02/2017
Com ja vàrem notificar a principis de gener, enguany celebrem dos sortejos de Caça Major. El primer va tenir lloc el 23 de gener i el segon, que avui engeguem, serà el dijous 9 de març

A dia d’avui, 10 de febrer de 2017, es convoca el segon sorteig de permisos selectius de la Federació Catalana de Caça per el dia 9 de març de 2017. Enguany ens van atorgar uns permisos que s’havien de sortejar amb la màxima rapidesa perquè s’havien d’executar immediatament i a mitjans de gener es va fer un primer sorteig per tal de donar sortida ràpida a aquests permisos. Avui, convoquem el sorteig de la resta de permisos, per els quals s’ha de tornar a enviar la corresponent sol·licitud, tingueu en compte que la sol·licitud pel sorteig anterior no és vàlida per aquest.

 

Amb la voluntat d’ajudar als caçadors més joves i facilitar-los l’oportunitat d’aconseguir un permís i poder-lo executar, enguany es sortegen uns determinats permisos només per als caçadors que el dia del sorteig tinguin 21 anys o menys.

 

Les sol·licituds es podran enviar directament a través de la pàgina web de la Federació, clicant a l’enllaç disposat a la zona de Destacats a la part superior dreta de la pàgina web i omplint el butlletí que apareixerà. O també omplint la sol·licitud en paper i enviant-la per correu electrònic, fax o correu ordinari. L’últim dia per a presentar-les serà el dilluns 6 de març de 2017.

 

Aquests permisos ens els atorga l’Administració en funció dels informes anuals de les direccions tècniques de les Reserves. En aquest segon sorteig tenim permisos de la RNC Alt Pallars i RNC Freser Setcases.

 

Recordem que és molt important omplir correctament el butlletí de sol·licitud, especialment el telèfon i el correu electrònic de contacte, per tal de poder fer els tràmits i localitzar els agraciats ràpidament.

 

El sorteig serà públic i tindrà lloc el dijous 9 de març a les 16:00 hores a l'aula del Consell Català de l'Esport (C/ Sant Mateu núm. 27-37 Esplugues de Llobregat).

 

*Atenció: Adjuntem PDF amb la sol·licitud normal i la dels joves. ATENCIÓ UTILITZEU LA QUE US CORRESPONGUI.

 

Molta sort a tothom!Sol·licituds sorteig permisos caça major 2017 (normal i joves)
ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar