Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · PREMSA

LA FEDERACIÓ CATALANA DE CAÇA COL•LABORA AMB EL PROJECTE “LA CAZA, SIN CUENTOS”La Federació Catalana de Caça col•labora amb el projecte “La caza, sin cuentos”

La Federació Catalana de Caça col•labora amb el projecte “La caza, sin cuentos”

La Federació Catalana de Caça col•labora amb el projecte “La caza, sin cuentos”

26/11/2013
Es tracta d’una iniciativa impulsada per la revista Jara y Sedal, Nuria Díaz i Ramón Garoz i el seu objectiu es distribuir gratuïtament entre nens de tota Espanya 30.000 contes en els quals la caça és protagonista positiva.

Conscients de que un dels principals problemes de la pràctica cinegètica en l’actualitat és la visió esbiaixada que en té una part  –cada vegada més àmplia– de la societat, i de que bona part de culpa d’aquesta imatge de la caça tan allunyada de la realitat la tenen els contes infantils i els dibuixos animats amb els que, des de la infància, es bombardeja constantment a les noves generacions, La Federació Catalana de Caça, Innova Ediciones SL, empresa editora de la revista Jara y Sedal, Nuria Díaz i Ramón Garoz –autors del llibre Jara la Cazadora–, acaben de posar en marxa aquest mes un ambiciós projecte anomenat “La caza, sin cuentos”.

 

Gràcies a aquest projecte, es distribuiran gratuïtament per tota Espanya 30.000 contes infantils en els que, per fi, la caça es converteix en protagonista positiva pels nens. Gran part dels llibres s’entregaran als quioscos com a obsequi que acompanyarà el número 145 de la revista Jara y Sedal, corresponent al mes de desembre de 2013, aprofitant l’època nadalenca, molt propicia perquè els seus lectors ho puguin regalar als nens del seu entorn. La resta, serà distribuïda entre els patrocinadors de la iniciativa perquè  els regalin pels seus propis mitjans. És el cas de les federacions de caça autonòmiques d’Andalusia, Aragó, Castella La Manxa, Castella i Lleó, Catalunya, Galícia i Navarra, que s’han unit a la iniciativa patrocinant-la i que a més s’encarregaran de repartir part d’aquests 30.000 contes a escoles on van per fer xerrades i acostar la caça als més petits.

ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar