Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · PREMSA

ELS AGENTS RURALS INTERCEPTEN DOS CAÇADORS FURTIUS D’ISARDS A MANYANETEls Agents Rurals intercepten dos caçadors furtius d’isards a Manyanet

26/01/2017

Els Agents Rurals de la zona del Pallars Jussà i el Grup d’Antifurtisme del GEVA van interceptar i sancionar a dos caçador furtius d’isards que estaven a Manyanet, en el terme municipal de Sarroca de Bellera (Pallars Jussà). Cal remarca que aquesta actuació va tenir lloc després que el dissabte un caçador de 28 anys, Ismael Rodríguez, matés a trets a dos membres del cos en un camp d’oliveres de la localitat d’Aspa (Segrià). A més, el jutge d’instrucció va decretar el dimarts presó provisional, sense fiança i comunicada per al jove homicida, raó per la qual va ingressar al centre penitenciari de Ponent. En la corresponent comunicació a través de les xarxes socials, els Agents Rurals van explicar que van comissar dos rifles amb mira telescòpica i dos prismàtics.


A més, en una altre actuació, els Agents Rurals i el Grup Especial de Prevenció d’Incendis Forestals (GEPIF) van realitzar ahir una crema controlada de vegetació a Castellnou del Montsec (Pallars Jussà. En aquest sentit, van explicar que aquesta crema que es va dur a terme ahir té com a funció la recuperació de pastures i també la prevenció d’incendis forestals al voltant del poble.

ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar