Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · PREMSA

LA GENERALITAT DECRETA AQUEST DIUMENGE DE DOL PER LA MORT DE DOS AGENTS RURALS EL DISSABTELa Generalitat decreta aquest diumenge de dol per la mort de dos agents rurals el dissabte

22/01/2017
La Generalitat ha decretat aquest diumenge com dia de dol per la mort a trets de dos agents rurals dissabte a Aspa (Lleida), un acte que el conseller d´Interior, Jordi Jané, va qualificar de ´doble homicidi´.

La Generalitat ha decretat aquest diumenge com dia de dol per la mort a trets de dos agents rurals dissabte a Aspa (Lleida), un acte que el conseller d’Interior, Jordi Jané, va qualificar de “doble homicidi”.

 

En un comunicat, el Govern recorda que en els 30 anys d’història del cos mai s’havia registrat una situació semblant i expressa el seu més sentit pesar i suport als familiars de les víctimes, dos agents de 43 i 39 anys de Lleida i Alcoletge.

 

Els Mossos d’Esquadra van detenir al presumpte autor de l’assassinat després que truqués a la policia catalana per confessar que havia disparat a dos agents rurals durant un control rutinari de llicències d’armes en una zona de caça en la qual el detingut no tenia el permís adequat.

ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar