Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS

CONSTITUCIÓ DE LA COMISSIÓ INTERDEPARTAMENTAL PER CONTROLAR I PREVENIR ELS DANYS PRODUÏTS PER LA FAUNA CINEGÈTICAConstitució de la comissió interdepartamental per controlar i prevenir els danys produïts per la fauna cinegètica

18/01/2017
La nova comissió establirà el pla de treball i les actuacions que ha posat en marxa el Departament d’Agricultura per equilibrar l’ecosistema i controlar les sobrepoblacions d’animals

La consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Meritxell Serret , presidirà, demà dijous, a les 11 hores, la constitució de la Comissió Interdepartamental de Prevenció de Riscs i Danys produïts per les espècies cinegètiques. La creació d’aquesta comissió és una de les accions concretes que preveu el Pla de prevenció de danys impulsat pel Departament d’Agricultura.  

 

Aquesta nova comissió està integrada per representants del Departament d’Agricultura, d’Economia, de Salut, i de Territori i Sostenibilitat, i coordinarà les accions entre els diferents departaments atès que la problemàtica actual és absolutament transversal i afecta una gran part del país.  

 

El Pla de prevenció dels danys i els riscos originats per la fauna cinegètica té com a objectiu general establir un nou marc legal, administratiu i operatiu, per tal de fer front als nous reptes que generen els elevats nivells poblacionals que han assolit diverses espècies cinegètiques. Es tracta de prevenir i controlar de forma eficient i sostenible els riscos i els danys que generen.   

 

Els mitjans que ho desitgin podran prendre imatges a l’inici de la reunió, a les 11 hores, i un cop finalitzada la reunió, cap a les 12.30 hores, la consellera Serret atendrà els mitjans de comunicació per explicar el pla de treball i les accions previstes per fer front als danys produïts per les espècies cinegètiques.    

 

19-01-2017 11.00 | Departament d´Agricultura (Gran Via de les Corts Catalanes 612-614) | Barcelona (Barcelonès) | Barcelona  

 

La consellera d´Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Meritxell Serret, presidirà la constitució de la Comissió Interdepartamental de lluita contra els danys de fauna salvatge cinegètica. A les 12.30 hores atendrà els mitjans.

ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar