Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · PREMSA

CAÇADORS DE RIBERA D’URGELLET ACUSEN CICLISTES DE VANDALISMECaçadors de Ribera d’Urgellet acusen ciclistes de vandalisme

Andreu Marsà

18/12/2016

Caçadors de Ribera d’Urgellet, a l’Alt Urgell, acusen de vandalisme i incivisme un grup de ciclistes de la zona després que fa dos setmanes els impedissin el pas per dins del vedat d’Arfa perquè hi duien a terme batudes de senglars. Quan va finalitzar la jornada i van tornar als vehicles, asseguren que dos dels remolcs que utilitzen per carregar els gossos van aparèixer ratllats amb el missatge “caçador assassí”. Els caçadors van lamentar els fets que, malgrat no presenciar el moment en què es va cometre l’acte incívic, “tot ens fa pensar que va ser obra dels ciclistes”, van dir. Andreu Marsà, un dels caçadors de Ribera d’Urgellet, va assegurar que la zona estava degudament senyalitzada i que els ciclistes, un grup d’entre set i vuit, els van increpar per poder passar per la zona del vedat en la qual es feia la batuda per la qual transcorre un dels senders que utilitzen els ciclistes per fer descensos extrems.    

 

Arfa acull cada any, al mes de maig, una competició d’enduro BTT amb la participació d’uns 200 ciclistes procedents de Catalunya, Espanya, Andorra i França, la qual cosa ha propiciat l’habilitació d’una desena de senders pels boscos de la zona com a lloc d’entrenament. A començaments d’aquest any, els caçadors ja van denunciar la perillositat que representa la presència de ciclistes durant la temporada de caça. L’ajuntament també va instal·lar plafons per exigir respecte. Els caçadors asseguren estar cansats que s’obrin senders en propietats privades, i també van exigir als ciclistes que no accedeixin a aquestes zones durant la temporada de les batudes de senglars.    

 

C. SANS

ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar