Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · PREMSA

LA BATUDA DE SENGLARS D´AQUEST CAP DE SETMANA ACABA AMB 12 SENGLARS MORTSLa batuda de senglars d´aquest cap de setmana acaba amb 12 senglars morts

13/12/2016
La caça, que s´ha fet aquest dissabte al matí, té l´objectiu de reduir la població de senglars que actualment està entre els 800 i els 1.400 exemplars, 300 dels quals viuen a la trama urbana de Sant Cugat.

La batuda de senglars d'aquest cap de setmana a la serra de Collserola ha acabat amb 12 senglars caçats, segons dades d'Agents Rurals. La caça, que s'ha fet aquest dissabte al matí, té l'objectiu de reduir la població de senglars que actualment està entre els 800 i els 1.400 exemplars, 300 dels quals viuen a la trama urbana de Sant Cugat.

 

La batuda també s'ha fet en una zona que pertany a Sant Just Desvern, on s'han caçat dos exemplars. És la segona batuda d'aquestes característiques que s'ha fet als últims mesos. Les properes seran els dissabtes 14 de gener i l'11 de febrer.


L'actuació municipal


L'Ajuntament impulsa des del maig passat la campanya 'Tinc morro' per difondre entre la ciutadania les conductes a seguir amb els porcs senglars amb l'objectiu de reduir la presència d'aquest animal al centre.

ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar