Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · PREMSA

MOR OFEGAT A SAIDÍ AL PROVAR DE RESCATAR EL SEU GOS D’UNA BASSAMor ofegat a Saidí al provar de rescatar el seu gos d’una bassa

10/12/2016
Un jove de 36 anys i veí d’aquesta localitat de la Franja que havia sortit de caça. Un veí va alertar al trobar el vehicle i una escopeta a prop de l’aigua

La Guàrdia Civil va trobar ahir a Saidí el cos d’un jove de 36 anys que va morir ofegat en una bassa de reg a l’intentar rescatar el seu gos, del qual també van trobar el cos al costat del de l’amo. Es tracta de F.J.M.O., un veí de la mateixa localitat a la Franja.    

 

Segons va informar ahir divendres la Guàrdia Civil, un veí els va alertar a les 09.30 hores a l’observar que a la vora d’una bassa de reg de la seua propietat, a la partida Regal de Saidí, hi havia estacionat un vehicle des de dijous i que quan s’hi havia atansat per inspeccionar els voltants havia trobat una armilla i una escopeta de caça a terra, però no hi havia ningú a la zona. Agents de la Guàrdia Civil de Saidí es van personar al lloc i van inspeccionar els voltants del vehicle i de la bassa i van comprovar que hi havia un gos esperant al costat de la tanca que l’envolta.    

 

Quan van mirar a l’aigua, els agents van observar que hi havia un cos al fons de la bassa, de manera que van alertar el Jutjat de Guàrdia de Fraga, el Grup d’Activitats Subaquàtiques (GEAS) de la Guàrdia Civil i l’equip de Policia Judicial de Fraga.    

 

El personal del GEAS va recuperar el cos del jove dins de l’aigua, així com el del gos. Tots dos havien mort ofegats. Tot apunta que l’animal es va colar dins de la tanca que envolta la bassa i va caure a l’aigua, moment en el qual el jove va intentar rescatar-lo sense èxit. Aquesta bassa, com és habitual en moltes que serveixen per a reg, compta amb un plàstic que en recobreix tot el vas, per la qual cosa la part que queda a fora és molt relliscosa i no pot salvar-se sense ajuda. Això va fer que tant l’home com el gos morissin ofegats. Mentrestant, l’altre animal que l’acompanyava es va quedar esperant a la zona exterior de la tanca. Segons va informar la Guàrdia Civil, a les tres del migdia d’ahir es va fer el trasllat del cadàver al dipòsit de Fraga i s’espera que se li faci l’autòpsia.

ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar