Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · PREMSA

UN CAÇADOR ABAT SENSE PERMÍS DOS EXEMPLARS DE CABRA SALVATGE A ULLDECONAUn caçador abat sense permís dos exemplars de cabra salvatge a Ulldecona

06/12/2016
És una infracció greu de caça, ja que és una espècie regulada

Els Agents Rurals, en col·laboració dels Mossos d’Esquadra, van denunciar diumenge un caçador que va abatre dos exemplars de cabra salvatge en una batuda autoritzada de senglar, a Ulldecona.

 

Els fets van succeir a les Ventalles, en un indret que no sol ser l’hàbitat més conegut per les cabres salvatges, «tot i que la mobilitat de les cabres és bastant gran i aleshores no hauria de ser tan estrany», tal com explica el cap dels Agents Rurals a les Terres de l’Ebre, Miquel Àngel Garcia. Un dels caçadors de la societat que realitzava la batuda de senglar va abatre dos exemplars de cabra salvatge: un mascle de cinc anys i una femella. Els agents van decomissar-li el rifle.

 

Ara, el denunciat s’enfronta a una infracció greu de caça, ja que la cabra salvatge és una espècie cinegètica regulada i per a caçar-la cal un permís concret i personalitzat.

 

El denunciat podria haver d’abonar, a més de la sanció, el valor de l’animal cinegètic mort i en aquest cas, en ser dos exemplars, la xifra ascendiria fins els 6.600 euros. També se li podria retirar la llicència de caça durant una temporada.

 

M. P.

ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar