Notícia històrica · CAMPIONATS

XI CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CAÇA MENOR AMB GOS

Federació Catalana de Caça 09/11/2013
Garcia, Terres de l'Ebre - 9 de novembre de 2013

El passat dissabte 9 de novembre es va celebrar a Garcia, Terres de l’Ebre, el XI Campionat de Catalunya de Caça Menor amb gos.

El Campionat estava organitzat per la Federació Catalana de Caça i la Representació Territorial de Terres de l’Ebre i va tenir la sort de comptar amb la col·laboració i el suport de l’Ajuntament de Garcia i la Societat de Caçadors de Garcia que van ajudar que el Campionat es desenvolupés amb èxit.

Una de les novetats d’aquest any era que també es celebrava el Campionat de Catalunya de Caça menor femení que, per primera vegada, tot i fer-se el mateix dia i al mateix lloc, es considerava una competició separada amb classificació pròpia que tindrà la seva continuïtat al Campionat d’Espanya, on també celebraran Competició Femenina per primera vegada.

El Campionat va començar una mica més tard de les 8:00 del matí i es va gaudir de bona temperatura i bon temps tot el dia. A la competició femenina, Laia Sadurní va quedar primera amb 1.100 punts i Eva Rius segona amb 550. Totes dues passaran a competir a la final del Campionat d’Espanya, que tindrà lloc els dies 6 i 7 de desembre a Quintanar de la Orden, Toledo. En el Campionat masculí, Sergi Rodríguez va ser el guanyador amb 3.575 punts seguit de dos participants de la zona, Jordi Pujol i Jordan Edo, tots dos amb 3.300 punts i de Terres de l’Ebre, que van desempatar per un minut de diferència en l’hora d’arribada. I en quarta posició Alfonso del Sol, amb 2.750 punts. Els quatre classificats masculins participaran a la fase semifinal del Campionat d’Espanya de Caça Menor, que també és una novetat d’aquest any. La semifinal constarà de dos proves; una de la zona nord a Castillejo de Robledo, on participaran els representants de Catalunya, i una de la zona sud a Cabezo de la Sal-Pinoso, totes dues tindran lloc el 23 de novembre. Els vuit primers de cada una de les proves de la Fase Semifinal es classificaran per la Final dels dies 6 i 7 de desembre a Quintanar de la Orden.

Cliqueu el següent Document PDF per consultar la classificació.