Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · GASTRONOMIA

MONTSENY CELEBRA LA SEGONA EDICIÓ DE LES JORNADES DE LA CUINA DEL SENGLARMontseny celebra la segona edició de  les Jornades de la Cuina del Senglar

Montseny celebra la segona edició de  les Jornades de la Cuina del Senglar

18/11/2016
Onze restaurants participen en les Jornades

El poble de Montseny celebrarà aquest cap de setmana la segona edició de les Jornades de la Cuina del Senglar, en què es convida a gaudir de l’art culinari que practiquen els restauradors locals participants.  

 

Al llarg de divendres, dissabte i diumenge, però, els restaurants del municipi prepararan menús i suggeriments de la cuina del senglar. Els establiments participants són Can Barrina, Can Besa, Can Manel, Matagalls, Fonda Montseny, La Borda de l’Avi-Hotel Sant Bernat, L’Estanc, Les Piscines de Montseny, Maria Rosa-Can Traveria, Masia de Can Nena i Serra.    

 

MERCAT DE PRODUCTES DE LA TERRA    

 

La plaça de la Vila serà l’escenari aquest diumenge de les 10 del matí a les 2 del migdia d’un mercat de productes de la terra, on es mostraran, es vendran i es podran degustar productes de la terra, del senglar i artesans.    

 

D’altra banda, diumenge a les 12 del migdia també es farà un concurs de receptes tradicionals cuinades amb ingredients de la Reserva de la Biosfera de Montseny.    

 

Amb aquestes jornades es vol reivindicar l’aprofitament de la carn de caça de porc senglar, com a recurs natural i amb l’origen al massís del Montseny, en plena natura.    

 

Diuen que la comercialització de la carn de porc senglar és una potencialitat a fomentar a l’entorn del Montseny, com a activitat cinegètica llogada a l’activitat turística i agroambiental, i capaç de generar recursos. Al mateix temps reverteix en la preservació de l’espai natural rural.

ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar