Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · GASTRONOMIA

DEU RESTAURANTS OFEREIXEN MENÚS AMB PLATS DE CAÇA DES D’ARA FINS AL GENERDeu restaurants ofereixen menús amb plats de caça des d’ara fins al gener

17/11/2016

Deu establiments berguedans comencen aquest cap de setmana la campanya de «La Cuina de la caça» que s’allargarà fins el mes de gener. Els restaurants que oferiran almenys un plat relacionat amb la caça del territori, com llebre, conill, perdiu, cérvol i senglar, són Ca l'amagat Rústic Gastrohotel i Niu Nou de Bagà, La Cabana i Sala de Berga, Els Roures d’Espinalbet, El Recó de l´avi de Guardiola de Berguedà, el Sant Cristòfol de Santa Maria de Merlès, La Nau del Guixaró, Hostal Cal Fuster de Serrateix i el Cal Candi de Vilada.

 

La campanya està impulsada per l’associacio Hostaleria i Turisme del Berguedà amb la col·laboració de l´Agència de Desenvolupament del Berguedà i el suport de la gerència de serveis de turisme de la Diputació de Barcelona.

 

La campanya de la cuina de la caça és una de les que ofereix el calendari gastronòmic de la comarca, en què s’inclou la de la Cuina del Bolet i la Cuina de la Tòfona, amb la finalitat de promocionar la gastronomia local.

ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar