Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · PREMSA

LA CONSELLERA D’AGRICULTURA ESTÀ D’ACORD AMB LA PROPOSTA PRIORATINA SOBRE FAUNA SALVATGELa consellera d’Agricultura està d’acord amb la proposta prioratina sobre fauna salvatge

La consellera ha estat rebuda per representants del Consell Comarcal del Priorat

13/11/2016
Maritxell Serret ha visitat el Consell Comarcal i diferents municipis de la comarca del Priorat

La consellera d’Agricultura de la Generalitat de Catalunya, Meritxell Serret, ha visitat la comarca del Priorat i s’ha mostrat receptiva amb la proposta prioratina de revisar l’actual Llei de caça. La finalitat és combatre la proliferació de danys a l’agricultura causats per les elevades poblacions de fauna salvatge.

 

Meritxell Serret ha manifestat que la petició del Priorat encaixa plenament amb les línies de treball sobre fauna salvatge amb les que està treballant la conselleria. La necessitat de polítiques i plataformes de promoció dels productes de proximitat, el projecte comarcal del banc de terres, la falta de relleu generacional entre la pagesia i la candidatura de la comarca a Patrimoni Mundial de la UNESCO, han estat algunes de les qüestions que s’han tractat a la reunió amb la consellera d’Agricultura al Consell Comarcal.

 

Aquesta setmana, el Consell Comarcal i el Consell d’alcaldes han aprovat per unanimitat una moció per “l’aprovació d’una llei de caça amb un nou plantejament de gestió i noves eines i mesures, per implementar-les mitjançant un pla d’actuació concret, fent-ne un seguiment amb l’objectiu de reduir i mantenir les poblacions de fauna a nivells adequats”.

 

La moció  vol traslladar-se als organismes competents i als consells comarcals de les comarques que pateixen un problema similar i reconeix  explícitament “el paper i la tasca duta a terme per les societats de caçadors de la comarca del Priorat, com a principals agents de control de les poblacions de fauna salvatge”.

ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar