Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · BATUDES

LA SOCIETAT DE CAÇADORS ´EL TERREBLANCH´ DE VALLMOLL FA UNA BATUDA DE SENGLARS AQUEST DISSABTELa Societat de Caçadors ´El Terreblanch´ de Vallmoll fa una batuda de senglars aquest dissabte

28/10/2016

La Societat de Caçadors 'El Terreblanch' de Vallmoll ha comunicat que aquest dissabte, 29 d'octubre, es farà una batuda del senglar, des de les 7 del matí i fins a la 1 del migdia. La batuda anirà de la carretera N-240 fins a la carretera de Nulles, afectant a la urbanització Els Pinars. És per aquest motiu que es demana prendre les mesures de precaució corresponents. Com és habitual, per part de l'associació es col·locaran cartells informatius i es realitzaran els controls necessaris durant les batudes.
 

 

L'increment de la població de senglars no és sols un problema tant pel que fa l'equilibri ecològic dels espais naturals i perquè s'acosten cada cop més a zones poblades sinó també en els danys que fan en els camps, collites i instal·lacions agrícoles. A més, en determinades zones, els senglars arriben a provocar una mitjana d'un accident de trànsit diari.
ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar