Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS

REUNIÓ DE LA REPRESENTACIÓ TERRITORIAL DE CAÇA DE TARRAGONA AMB EL CONSELL COMARCAL DEL PRIORATReunió de la Representació Territorial de caça de Tarragona amb el Consell Comarcal del Priorat

Reunió de la Representació Territorial de caça de Tarragona amb el Consell Comarcal del Priorat

18/10/2016
El president de la R.T. de Tarragona, Joaquim Vidal, el vicepresident, José Pérez i la secretària, Goretti Barceló van assistir a aquesta reunió amb els Srs. Joan Carles Garcia i Joan Reig president i gerent respectivament del Consell Comarcal del Priorat

Arrel de la notícia publicada el passat mes d’agost en diferents mitjans de comunicació en relació al col·lectiu de caçadors de Priorat, aquesta representació Territorial, atenent a les demandes dels caçadors afectats, va posar-se en contacte amb el President del Consell Comarcal del Priorat, a través d’una carta del president Joaquim Vidal, per tal de traslladar-li la preocupació i malestar pels atacs que els caçadors vénen patint des de principis d’any, i demanar que des de l’entitat que presideix  es donés suport i es mostrés el rebuig als atacs i difamacions que han sofert els darrers mesos.

 

Com a conseqüència d’aquest primer contacte, vam ser citats a una reunió el passat 30 de setembre amb el President del Consell Comarcal de Priorat, el senyor Joan Carles Garcia, acompanyat pel gerent de l’entitat, el senyor Joan Reig.

 

En un ambient de total cordialitat i proximitat, es va parlar del problema que està representant l’augment poblacional descontrolat de senglar i cabirol a la comarca del Priorat, circumstància que causa estralls en l’economia de la comarca, ja que el sector agrícola continua sent el motor d’aquesta.

 

Des del Consell es va mostrar una posició clara sobre la tasca dels caçadors a la comarca, tenint tot el seu recolzament i disposats a expressar-lo públicament. El senyor Garcia, coneixedor de la realitat del territori i de la necessitat de l’activitat que els caçadors  exerceixen en aquest, va proposar incloure una moció en el proper ple d’alcaldes que reconegués i defensés la bona practica i la legitimitat de totes i cadascuna de les diverses modalitats cinegètiques que realitzen els caçadors.

 

El propi President del Consell va proposar fer extensiu a entitats com Unió de Pagesos i el Departament d’Agricultura la necessitat d’establir un front comú per aturar la nova corrent ideològica que criminalitza la nostra afició i, a més, poder fer-ho arribar a la resta de Consells Comarcals de Catalunya per tal que s’hi sumessin.

 

En resum, una reunió força profitosa, en la qual es va perfilar una estratègia per tal de defensar, dignificar i reconèixer la imprescindible feina i esforç que cada un dels caçadors dediquem al nostre territori.

ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar