Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · PREMSA

COMENÇA LA TEMPORADA DE CAÇA A LES TERRES DE L´EBREComença la temporada de caça a les Terres de l´Ebre

Comença la temporada de caça a les Terres de l´Ebre

12/10/2016

Uns 10.000 caçadors han obert aquest cap de setmana la temporada de caça menor a les Terres de l'Ebre. Amb la caça major a l'alça, el sector preveu una bona campanya. Alerten, però, que les mesures per combatre la plaga del caragol maçana poden fer perillar les aus aquàtiques del Delta.

 

El president de la Federació Catalana de Caça a les Terres de l'Ebre, Manel Royo, destaca que "la caça major està proliferant i disminueix la caça menor. Com per exemple, el javalí que va pujant."

 

El passat cap de setmana va començar la temporada de caça menor a les Terres de l'Ebre i les expectatives són molt bones. Però els caçadors asseguren que la temporada de perdiu serà considerablement més baixa a causa de l'aparició de més depredadors.

 

Les Terres de l'Ebre compta amb uns 10.000 caçadors i vora 5.000 llicències federatives, convertint-se així en una de les zones amb major nombre d'aficionats, sempre tenint en compte la densitat de població que hi habita a les quatre comarques. En aquest sentit, Royo destaca que "a part de la gent del territori, que en som molts, tenim una afluència molt gran de caçadors de fora del territori, de València, sobretot a les aquàtiques i de Barcelona".Vídeo

ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar