Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · PREMSA

ALCANÓ OBRE EL VEDAT A MÉS CAÇADORS I DUPLICA INVITACIONSAlcanó obre el vedat a més caçadors i duplica invitacions

12/10/2016
El canvi té per objectiu regular-ne el nombre en aquest espai

L’ajuntament d’Alcanó ha aprovat una modificació del reglament del vedat de caça del municipi per, d’aquesta manera, incrementar les invitacions a caçadors a aquest vedat. Fins ara, aquestes invitacions estaven limitades a dos caçadors aliens al vedat per soci al llarg de la mateixa temporada i a un màxim de dos vegades la mateixa persona.    

 

Les invitacions s’ampliaran fins a quatre persones per cada caçador o soci i no es podrà convidar més de quatre vegades la mateixa persona durant la temporada, que s’iniciarà demà, dia 12 d’octubre, fins al 15 de febrer del 2017, segons va explicar l’alcalde d’Alcanó, Sebastià Ricard.    

 

Es podran capturar espècies de caça menor, en especial conills i perdius, i de caça major, sobretot senglars.    

 

El primer edil va apuntar que aquesta mesura respon a les reclamacions dels caçadors locals, ja que van ser els mateixos socis del vedat els que van sol·licitar al consistori del municipi l’ampliació d’aquest vedat ja consolidat.    

 

L’alcalde d’Alcanó va afegir que l’objectiu principal pel qual s’ha portat a terme aquesta modificació del reglament ha estat, principalment, regular el nombre de caçadors que hi ha en aquest espai concret. “Ells (els socis del vedat de caça) saben la caça que hi ha a la zona i si poden convidar-hi o no altres persones”, va dir Ricard. Cada soci del vedat paga entre 600 i 700 euros anuals i 150 euros al dia per les escopetes convidades.    

 

Fora del vedat, la caça menor en general va començar, de fet, diumenge passat i es prolongarà fins al pròxim 5 de febrer. Als terrenys cinegètics d’aprofitament comú, l’exercici de la caça menor queda limitat als diumenges i dies festius no locals.    

 

E. Farnell

ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar