Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS

REUNIÓ AMB ELS PAGESOS DEL CAMP DE TARRAGONAReunió amb els pagesos del Camp de Tarragona

Reunió amb els pagesos del Camp de Tarragona

10/10/2016

Aquesta reunió ve motivada per un seguit de contactes establerts per la Representació Territorial de Caça a Tarragona amb els organismes afectats directa o indirectament per una denúncia interposada per una entitat animalista el passat mes d’agost que va causar molt malestar a la comarca.


El divendres passat, dia 7 d’octubre, la Federació Territorial de caça de Tarragona es va reunir amb Unió de Pagesos a la seu de Reus.

 

A la reunió hi van assistir el President de la Representació Territorial de Caça de Tarragona, Sr. Joaquim Vidal, acompanyat del Vicepresident, Sr. Hipòlit Montseny, i per part d'Unió de Pagesos el President, Sr. Jaume Ferrando i el Secretari, Sr.  Rafael Español.

 

A causa de la denúncia interposada a l’agost per una entitat animalista cap al col·lectiu de caçadors del Priorat i el malestar causat a la comarca vers el contingut totalment infundat, la Federació es va posar en marxa prenent les següents iniciatives:


- En primer lloc acostar-se als caçadors afectats.

 

- Després, reunió amb el director del Diari de Tarragona que va publicar la denúncia d’un manera poc ètica i sense comprovar ni contrastar la informació. 

 

-Seguidament, demanar reunió amb el President del Consell Comarcal, amb els alcaldes de la zona, les denominacions d'Origen, ADF i els sectors agraris.


En el marc d’aquests contactes, la reunió amb Unió de Pagesos va ser cordial en tot moment. Les dos parts van poder exposar els temes i les problemàtiques que afecten els sectors i es van proposar solucions objectives. Els representants d’UP van manifestar el seu agraïment per la iniciativa de la Representació Territorial de Caça a Tarragona de fer aquest acostament per poder dialogar. Les dues parts han convingut fer més trobades conjuntes i UP va agafar el compromís de recolzar el sector cinegètic i la seva tasca.

ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar