Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia històrica · CAMPIONATS

CAMPIONAT DE CATALUNYA DE FALCONERIA 2013Campionat de Catalunya de Falconeria 2013

Campionat de Catalunya de Falconeria 2013

Campionat de Catalunya de Falconeria 2013

30/10/2013
Alguaire va acollir els més de 30 participants del V Campionat Autonòmic de Falconeria

El passat diumenge 27 d’octubre va tenir lloc el Campionat de Catalunya de Falconeria, que en el seu cinquè any va celebrar-se a Alguaire, Lleida. El temps va acompanyar, amb aquest estiu que no acaba, i va fer un dia tranquil i assolellat amb un cel net i clar perfecte per la competició.

Finalment, van competir més de trenta participants i un total de 35 aus, repartits en quatre categories; Sky Trial, Vol ras amb Harris, Vol ras amb Astor i com a novetat d’aquest any, la Primera Prova de Petites Aus.

La competició va començar amb la categoria d’alt vol, Sky Trial, on van fer la seva exhibició falcons com el Kaiser, del falconer Rafa Pérez que va aconseguir el primer lloc, el Konguito de Jordi Escolà que va quedar en segona posició i el Destraler de Lluis Martin que va ser tercer. Es va seguir amb el Vol ras amb Astor, on Raul Rodríguez i en Garfield va ser guanyadors, seguits d’en Beni Vinegra amb en Siles i en Daniel Cruz amb en Sibelius. Després va arribar l’estrena de la Primera prova de Petites Aus, on va quedar en primer lloc Antonio Gomez amb Campanilla, en segon lloc Miguel Fernández amb Bardock i en tercer lloc Rafa Pérez amb Thaizar. I per acabar, el Vol Ras amb Harris, amb el Mou de Santi Garcia alçant-se en primera posició, seguit de la Llança de Cristian Cano i la Loba de Oscar Martos.

El campionat, organitzat per la Federació Catalana de Caça i la Representació Territorial de Lleida va gaudir de l’estreta col·laboració i tot el suport de l’Ajuntament d’Alguaire, l’Associació de Falconers de Ponent, la Societat de caçadors Sant Fausto d’Alguaire, el Criador Cinegètic Ramírez que va aportar els animals pels escapes i l’empresa Ayama Segutel, que va cedir una emissora Bullet per sortejar entre els primers classificats de les tres proves oficials.

En aquesta ocasió els jutges desplaçats per la Federació es van trobar amb vols més complets i segons ens van comentar, els falconers cada any augmenten el seu nivell i cada vegada són més competitius.

 

Cliqueu al següent link per veure el petit reportatge que va fer la UFEC.Document PDF


www.ufec.tv/index.php?id_arxiu=1860&tipus=1&buscar_texto=&npagina=&federacions=&utm_source=NOUS+REPORTATGES+A+UFECtv+%28www.ufec.tv%29&utm_campaign=b7e4eaefda-NOUS_REPORTATGES_A_UFECtv_www_ufec_tv_2_copy_01_10&utm_medium=email&utm_term=0_160290e327
ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar